Ce spune prietena lui Răzvan Ciobanu despre testele de toxicologie. Tot ce s-a aflat până acum a fost eronat?

Claudiu Surmei 01.07.2019, 17:39
Ce spune prietena lui Răzvan Ciobanu despre testele de toxicologie. Tot ce s-a aflat până acum a fost eronat?

Prietena lui Răzvan Ciobanu a oferit câteva detalii despre testele toxicologice care vizează moartea celebrului designer. Ancheta încă este în desfășurare, însă chiar și autoritățile dau impresia că designerul a murit în condiții suspecte. Misterul morții lui n-a fost încă elucidat, dar avem certitudinea că încă se investighează cazul.

Apropiații lui Răzvan Ciobanu încă nu pot să creadă că acesta s-a sinucis. Alții sunt și mai sceptici și sunt de părere că cineva a vrut să-i facă felul, iar moartea sa brutală îi revoltă.

Misterul morții lui Răzvan Ciobanu continuă

Ce spune prietena lui Răzvan Ciobanu despre testele de toxicologie. Tot ce s-a aflat până acum a fost eronat?
Răzvan Ciobanu și prietena sa, Laura Vicol

Acum, Laura Vicol, care spune că era și prietena designerului, spune că probele toxicologice nu sunt încă finalizate, cu toate că au trecut atâtea luni de la incident. Această tergiversare nu face decât să învăluie moartea designerului în și mai mult mister:

„Au fost mai multe persoane, cele care au avut legătură cu el şi ar putea să dea detalii cu privire la ultimele clipe de viaţă. Se face o anchetă, greu, dar se face. Ar periclita grav ancheta dacă v-aş spune ora (n.r. ora morţii). Încep să se lege lucruri, asta e părerea mea. Adevărul întotdeauna iese la iveală. Indiferent cât vrei să ascunzi nişte lucruri, vor ieşi la iveală. Vom vedea şi ce audieri se mai fac. Probele toxicologice nu au ieşit. Probabil e vară şi toată lumea e în concediu. Au fost vehiculate în presă informaţii despre cinci substanţe… nu. Am aflat şi de acolo, da (din telefon, n.r.)”, a declarat avocata lui Răzvan Ciobanu, potrivit Spynews.

Cum a murit celebrul designer

Celebrul designer a murit în ziua de luni, 29 aprilie, a doua zi de Paște, după ce mașina sa s-a rostogolit de mai multe ori în afara carosabilului și a izbit și doborât câțiva copaci. Apropiații spun că este straniu cum de a ieșit cu mașina de pe șosea și a mers cu viteză atât de mare pe un drum accidentat. Deocamdată, există suspiciunea că designerul se afla sub influența narcoticelor în momentul accidentului, dar vedetele care-l știau spun că se lăsase de ele.

Doar probele toxicologice pot certifica dacă acesta era sau nu drogat și dacă s-a sinucis.

Urmăriți Impact.ro și pe