Gestul pe care Cătălin Moroșanu îl face în fiecare dimineață, la Survivor România. Credea că nu-l vede nimenu, dar Ana Porgras l-a dat de gol

Stan Filon 15.04.2021, 14:45
Gestul pe care Cătălin Moroșanu îl face în fiecare dimineață, la Survivor România. Credea că nu-l vede nimenu, dar Ana Porgras l-a dat de gol

S-a aflat ce face Cătălin Moroșanu în fiecare dimineață, atunci când crede că nimeni nu îl vede! O colegă de-a sa din emisiune l-a dat de gol pe celebru luptător. În plus, aceasta a dezvăluit cum este fiecare dintre Faimoși în spatele camerelor de filmat.

Care este gestul pe care Cătălin Moroșanu îl face în fiecare dimineață, la Survivor România

Cea care a venit cu detalii foarte importante pe care telespectatorii nu le cunosc a fost Ana Porgras, care a fost eliminată recent. Aceasta a stat destul timp în emisiune astfel încât să îi cunoască foarte bine pe cei cu care a împărțit bune și rele luni de zile.

Ana Porgras a vorbit despre momentele de liniște din Republica Dominicană, când mai toată lumea se plictisea, dar a făcut public și ritualul pe care îl are Cătălin Moroșanu atunci când crede că nimeni nu îl vede. Celebrul luptător care a frânt câteva cariere, mâini și picioare se pare că este foarte religios. Fosta concurentă a povestit că acesta se roagă în fiecare dimineață.

Care este gestul pe care Catalin Morosanu il face in fiecare dimineata, la Survivor Romania
Care este gestul pe care Catalin Morosanu il face in fiecare dimineata, la Survivor Romania

Ana Porgras a dat totul în vileag

”Nu prea aveai ce să faci. Încercam să găsim lucruri de făcut, să mergem prin junglă, să construim ceva, să căutăm mâncare. Erau momente când te plictiseai, n-aveai ce să faci, decât să te uiți la mare. De obicei adormeam foarte devreme, pe la ora opt și jumătate cred că adormea toată lumea. Ne trezeam foarte devreme. Eu mă trezeam la ora 6, înaintea mea se trezea Cătă, avea o cruciuliță la el și își făcea rugăciunea de fiecare dată. Dacă unul se trezea mai târziu îl lăsam să doarmă. Culiță se trezea de obicei cel mai târziu, dar și Zanni”, a povestit Ana Porgras.

Ana Porgras a făcut o caracterizare foarte scurtă pentru fiecare fost coleg de echipă și de-aici s-a văzut exact pe cine a plăcut și pe cine nu. „Cătălin Moroșanu este antrenorul echipei, Cosmin Stanciu este cel mai echilibrat, Culiță Sterp are un suflet de aur, Elena Marin este o sportivă desăvârșită, Jador are suflet bun, îl strică gura, Majda este sufletul meu, Simona este nedreaptă, Roxana Nemeș este o femeie foarte deșteaptă, Zanni este campionul Survivor, Sebastian e un băiat bun, dar are și momente când nu se poate controla”, și-a descris Ana Porgras foștii colegi de la Survivor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...