Ana Porgras, mărturisire emoţionantă despre Zanni de la Survivor 2021. „Îl aştept la mine acasă”

Iancu Andreea 13.04.2021, 13:43

Ana Porgras este una dintre eliminările șocante din competiția din Republica Dominicană. Fosta gimnastă a fost scoasă din competiție după ce Jador a nominalizat-o în Consiliu. Dincolo de dezamăgirea părăsirii Survivor România, Ana Porgras a făcut o mărturisire emoționantă despre Zanni, colegul său din echipa Faimoșilor. Campioana a vorbit deschis despre sentimentele dintre ei doi după revenirea în țară.

Eliminare neașteptată la Survivor România. Ana Porgras a ieșit din competiție, deși adusese puncte importante echipei

Competiția Survivor România este una extrem de neașteptată, cu răsturnări de situație care îi șochează atât pe concurenți, cât și pe telespectatori. Una dintre cele mai îndrăgite membre ale echipei Faimoșilor, Ana Porgras, a fost eliminată din competiție după o propunere neașteptată a lui Jador. Nemulțumiți de rezultatul voturilor, peste 100.000 de persoane au semnat o petiție online prin care solicită Kanal D să o readucă pe fosta gimnastă în concurs. Recent, Ana Porgras a revenit în țară după eliminarea din jungla din Dominicană și a făcut dezvăluiri emoționante despre competiție și despre Zanni, colegul său de echipă.

Ana a părăsit competiția Survivor România
Ana a părăsit competiția Survivor România

Am fost exact cum a fost toată România! Nu mi-a venit să cred! Când a zis domnul Dan: , eu am zis ! Eram șocată! Adusesem trei puncte pe cel mai greu traseu din Survior, era epuizant, ajungeam la final fără pic de forță. Lumea a văzut cât de mult suflet am pus eu, cât de mult mi-am dorit să câștigăm. În a doua parte a zilei, când eram pe barcă, mă uitam la resorturi și am zis: Am avut o presimțire că ies, așa din nimic!, a povestit Faimoasa, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Deși nu a intenționat să o elimine pe colega sa, Jador a reușit să o scoată din competiție. Astfel, în ciuda performanțelor sportive dovedite pe parcursul traseelor din Dominicană, Ana a revenit acasă. Sportiva recunoaște că s-ar întoarce în concurs și că nu îi poartă pică lui Jador pentru nominalizare.

Nu cred că a vrut nici el să mă scoată! Cu toate că spunea uneori că nu sunt atât de bună ca Elena. Nu cred că s-a gândit o secundă că eu pot să plec acasă, a fost și e șocat. Pentru el a fost momentul în care al doilea concurent iese pe mâna lui din competiție. A fost sentimentul de vinovăție. Am văzut valul de reacții pe care l-am avut când am ajuns acasă. Eu, când am ieșit din competiție, cred că am dormit cinci ore cu totul. În rest am stat doar pe rețele să văd ce zice lumea. Aș fi vrut să mă reîntorc și la Survivor! Această experiență mi-a schimbat viața, a mai spus Faimoasa.

Între Ana și Zanni a luat naștere o relație specială
Între Ana și Zanni a luat naștere o relație specială

Ce relație îi leagă pe Ana Porgras și Zanni. „E peste iubiți”

Dincolo de rezultatele spectaculoase și punctele valoroase pe care le-a adunat pentru echipa Faimoșilor, Ana Porgras a descoperit în Zanni o persoană de care se simte apropiată. Între Ana și colegul său s-a legat o relație deosebită, mulți dintre colegi, printre care și Jador, și telespectatori, au speculat că ar fi vorba despre o legătură romantică. De altfel, sportiva are numai cuvinte frumoase la adresa lui Zanni, despre care susține că aree un suflet special.

Eu am fost lângă el necondiționat, când a greșit. L-am susținut în tot ce făcea. M-am certat cu el după ce a avut scandalul cu Elena. I-am spus să vorbească frumos și chiar am văzut la el o schimbare. Eu am văzut în Zanni sufletul lui, are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Când am zis că vreau să plec acasă, el a venit la mine și a zis: nu te prosti! Nu suntem iubiți, avem o conexiune peste asta! Suntem prieteni foarte buni. Știu că el se gândește la mine tot timpul. Dacă vrea să se mute la mine la Brașov, când vine de acolo, eu îl aștept la mine acasă!, a mai spus Ana.

Fosta gimnastă afirmă cu tărie însă că între ea și Zanni nu există o relație amoroasă, contrazicându-l astfel pe Jador.

Jador a mai afirmat o data treaba asta, ca as fi „iubita lui Zanni”. Si l-am corectat eu. Nu suntem iubiti. Nici cuvantul prieten nu e de ajuns. Avem o conexiune cu sufletul, e peste iubiți. Sunt langa el cu tot sufletul si el e alaturi de mine. E un scump!, a mai spus fosta gimnastă la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe