Gestul neașteptat pe care l-a făcut Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a ținut ca fanii să afle chiar de la ea de această schimbare

Andrei Cezar 09.09.2020, 11:15
Gestul neașteptat pe care l-a făcut Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion. Artista a ținut ca fanii să afle chiar de la ea de această schimbare

Lidia Buble a făcut un gest total neașteptat, după despărțirea de Răzvan Simion. Schimbarea pe care a făcut-o este una definitivă, iar odată ce a pornit pe acest drum nu mai este cale de întors. Artista a ținut ca fanii să afle acest lucru chiar de la ea.

Ce schimbare importantă a făcut Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion

La fel ca alte multe cupluri celebre care s-au despărțit în timpul său, pandemia a adus tristețe și în cuplul Răzvan Simion – Lidia Buble. Cei doi și-au spus adio, după o frumoasă poveste de dragoste care a durat mai bine de cinci ani. Însă nu s-au despărțit definitiv, căci din punct de vedere profesional colaborează în continuare, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani fiindu-i manager artistei.

Însă solista pare să își dorească să dea uitării aminitirile poveștii lor de dragoste și cum vremurile demult apuse s-au imprimat, vrând-nevrând, în suflet, pe pielea artistei a rămas cerneala tatuajului făcut în urmă cu 5-6 ani.

Într-un gest total neașteptat, Lidia a decis că este momentul să renunțe la acel tatuaj, anunțându-și inclusiv fanii de pe rețelele de socializare despre schimbarea pe care o va face.

”Am niște emoții. Am venit să-mi scot un tatuaj. Un tatuaj pe care mi l-am făcut acum 5-6 ani, un tatuaj în care nu mă mai regăsesc deloc acum astăzi și nu-mi mai place, așa că am venit să fac prima ședință”, a transmis Lidia Buble pe Instagram.

Gestul neașteptat pe care l-a făcut Lidia Buble, după despărțirea de Răzvan Simion
Ldia Buble si Razvan Simion

Mesajul plin de durere al lui Răzvan

Bineînțeles, acum nu știm cu siguranță dacă respectivul tatuaj are sau nu legătură cu relația dintre ea și Răzvan Simion, însă cert este că momentul desenării lui pe piele coincide cu momentul începutului de relație dintre cei doi. Fanii artistei au speculat pe marginea acestui subiect cum că respectivul tatuaj ar reprezenta o amintire specială a celor doi foști parteneri.

Și cum Lidia este hotărâtă să șteargă cu buretele orice amintire legată de Răzvan, simpaticul prezentator de la Neatza pare să se afle la polul opus. Este posibil să se confrunte cu o depresie de pe urma despărții din care nici acum nu și-a revenit. Drept dovadă, după zvonurile neconfirmate potrivit cărora el ar fi mers cu noua sa iubită într-o vacanță, Răzvan a postat un mesaj surprinzător pe contul lui de Instagram sub formă de versuri, prin care își exprimă starea emoțională.

„Tot mai tăcut și singur / În lumea mea pustie / Și tot mai mult m-apasă / O grea mizantropie. / Din tot ce scriu, iubito, / Reiese-atât de bine / Aceeași nepăsare / De oameni și de tine”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe