Lidia Buble, adevărul despre operațiile estetice. Fanii erau curioși să afle asta de la ea

Diana Radu / 20.08.2020, 08:07
Lidia Buble, adevărul despre operațiile estetice. Fanii erau curioși să afle asta de la ea

Lidia Buble a vorbit în cel mai recent interviu acordat despre operațiile estetice și a răspuns și la una dintre curiozitățile fanilor: dacă a apelat sau dacă va apela la ele. Arista a fost deseori victima bullying-ului din cauza nasului său.

Lidia Buble: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”

Cu toate că a fost deseori criticată sau chiar jignită din cauza nasului său, artista spune că se simte excelent în pielea ei și că nu ar apela la nicio operație estetică pentru a-și modifica nasul. Ea este convinsă că Dumnezeu a creat-o „așa cum trebuie”. În plus, Lidia Buble a dezvăluit că va scoate o piesă pentru cei pe care sunt forțați de societate să facă schimbări pe care nu și le doresc cu adevărat. Piesa urmează să fie lansată în toamnă.

„Este curios cum alții încearcă să intervină nu doar în viața mea, cât  și în ceea ce privește aspectul meu fizic. Pe moment,  poate  fi  distractiv  dar,  dintr-un punct, poate deveni enervant. În această   toamnă,   voi   lansa   o   piesă   care vorbește   exact   despre   acest   subiect, despre cât de bine te poți simți în pielea ta, fără să devii obligată să faci ceva din cauza presiunii celor din jur. Sunt convinsă că Tatăl de Sus m-a desenat așa cum trebuie, iar eu mă simt nemaipomenit în pielea mea”, a declarat Lidia Buble pentru Viva.

 

lidia buble, operatii estetice, nas
Lidia Buble: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”. Sursă foto: Instagram

Cum se menține în formă artista

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia arată din ce în ce mai bine și nu ratează nicio ocazie de a poza în ipostaze provocatoare. Cum reușește? Ei bine, chiar ea a dezvăluit că pentru a-și păstra silueta de invidiat merge la sală în fiecare zi și la masaj. De asemenea, aceasta este foarte atentă și la ce mănâncă și încearcă să-și păstreze standardele, deși recunoaște că în societatea de azi acest lucru este foarte dificil.

„Este greu să rămâi la greutatea asta și să te păstrezi în standarde. Fac masaj, aproape în fiecare zi, merg la sală,  și sunt mereu atentă la ce mănânc”, a mai spus Lidia Buble pentru aceeași sursă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI