Un actor celebru din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Ce mesaj i-a lăsat artistei în public

Elena Avramescu 08.09.2020, 20:51
Un actor celebru din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble. Ce mesaj i-a lăsat artistei în public

Cântăreața este singură de ceva vreme, după ce s-a despărțit de matinalul de la Neața, Răzvan Simion. Astfel că este o femeie liberă de aproximativ trei luni, dar până acum nu a oferit detalii despre viața amoroasă de după despărțirea de Răzvan.

Un actor celebru din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble

Lidia Buble a declarat că ea și fostul iubit au rămas în relații bune, mai ales că acesta este chiar managerul ei. Săptămânile au trecut iar acum se pare că un actor celebru ar fi pus ochii pe cântăreață. Este vorba despre unul dintre cei mai importanți actori din serialul Prison Break, Dominic Purcell, fiind un actor extrem de îndrăgit de fanii din întreaga lume.

Dominic o urmăreşte pe Instagram pe Lidia Buble şi chiar i-a lăsat un comentariu la una dintre poze: „Nice pins” (Frumoase picioare). Bineînțeles că Lidia nu a stat deloc pe gânduri și i-a răspuns, mulțumindu-i pentru compliment.

Un actor celebru din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble
Un actor celebru din Prison Break a pus ochii pe Lidia Buble

Ce mesaj i-a lăsat artistei în public

Astfel că Lidia reușește să facă cuceriri chiar și peste hotare, fiind o femeie foarte atractivă. Dominic Purcell este cunoscut pentru rolurile jucate în John Doe şi Prison Break difuzate de Fox şi pentru rolul lui Dracula din Blade: Trinity.

Lidia Buble și Răzvan s-au despărțit după mai mulți ani împreună, iar cel care a făcut anunțul a fost Răzvan, printr-un mesaj emoționant:

“O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman.

Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa şi construim proiectul muzical şi în rest doi… foşti iubiţi…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.

Copilul râde:

„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă:

„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”

Bătrânul tace:

„Iubirea şi jocul meu e-nţelepciunea!” L.B.

Viaţa frumoasă, Sufleţel!”

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...