Gestul făcut de Mioara Roman de Sărbători. Fiica sa, Oana, a rămas fără cuvinte când a văzut

Beatrice Dumitru 31.12.2021, 11:39
Gestul făcut de Mioara Roman de Sărbători. Fiica sa, Oana, a rămas fără cuvinte când a văzut

Mioara Roman se confruntă cu probleme mari de sănătate și este internată într-o clinică privată pentru a fi monitorizată în permanență de medici. Cu ocazia Sărbătorilor și-a vizitat fiica, pe Oana, și i-a făcut o surpriză care a emoționat-o profund pe aceasta. Iată ce gest a făcut Mioara Roman pentru fata sa cea mică!

Surpriza Mioarei Roman pentru fiica sa

Oana Roman și mama sa au avut întotdeauna o relație apropiată, aceasta având grijă de cea care i-a dat viață, atunci când au început să apară problemele de sănătate. Deși se află într-un centru pentru persoane în vârstă, Mioara Roman și-a vizitat fiica îniante de Revelion pentru a fi împreună chiar și pentru câteva ore.

Mioara Roman suferă de Parkinson și diabet și se confruntp și cu o pareză la mâna dreaptă. De aceea, surpriza din partea mamei sale a impresionat-o atât de mult pe Oana. Aceasta i-a adus o felcitare împodobită cu figurine de sezon, în condițiile în care nu își mai poate folosi mâna dreaptă.

Gestul făcut de Mioara Roman de Sărbători. Fiica sa, Oana, a rămas fără cuvinte când a văzut
Mioara Roman, în vizită la fiica sa. Surasa foto: Instagram / Oana Roman.

 

A venit mama în vizită și ne-a adus o super surpriză. Din păcate, mama nu mai poate scrie din cauza parezei la mână. A rugat o asistentă de la centru să îi scrie o felicitare pentru noi. Mi s-a părut absolut înduioșător!”, a povestit Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

Ce mesaj i-a transmis Mioara Roman fiicei sale

Impresionată de gestul mamei sale, Oana Roman a împărtășit momentul cu fanii de pe rețelele de socializare și le-a arătat felicitarea primită înainte de Revelion.

Dragă Oana, cu ocazia Sfintelor Sărbători îți adresez felicitările mele din suflet, sperând că le vei primi cu inima deschisă. Te sărut cu drag, iar pe Isabela o îmbrățișez și îi doresc o viață frumoasă! Cu drag, mama!”

Mioara Roman va rămâne în continuare internată sub supraveghere medicală, deoarece face un tratament cu perfuzii și kinetoterapie și masaj. Oana Roman a povestit că și în aceste condiții petrece timp cu mama sa. O duce la coafor, beau o cafea împreună sau stau o jumătate de zi acasă.

Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...