De ce s-a supărat Petre Roman pe fosta sa soție, Mioara. A reacționat imediat, Oana Roman a povestit tot episodul

Nicu Stan 22.10.2021, 10:53

Oana Roman este foc și pară pe tatăl său, fostul premier Petre Roman, după ce acesta s-a supărat pe fosta sa soție, Mioara. În loc să o sune pe fosta soție ca să clarifice ce îl deranjează, Petre Roman a sunat-o pe fiica sa pentru a-i imputa cele spuse de mama ei. Vedeta a povestit imediat tot ce s-a întâmplat în familia ei.

Oana Roman nu mai are nicio șansă să se împace cu tatăl ei. De la ce a pornit ultimul scandal pe care l-a avut cu Petre Roman

Oana Roman le-a vorbit prietenilor ei virtuali de pe Instagram despre relația pe care o are cu tatăl său, Petre Roman. Astfel, vedeta TV s-a arătat foarte deranjată de atitudinea pe care o are părintele său făță de ea. Acesta a sunat-o pentru un motiv incredibil.

Se cunoaște faptul că de mai multă vreme Oana Roman și tatăl ei, Petre Roman, nu au o relație prea bună, însă vedeta susține că mereu a încercat să repare lucrurile și să aibă o legătură frumoasă cu acesta.

Petre Roman, impreuna cu Silvia Chifiriuc si fiul lor, Petrus
Petre Roman, impreuna cu Silvia Chifiriuc si fiul lor, Petrus

Oana Roman nu reușește să reintre în grațiile lui Petre Roman

Din nefericire nu a reușit nici până astăzi, iar de curând a avut parte de o întâmplare care a supărat-o foarte tare.

”După cum stiți relația cu tatăl meu e relativ disfuncțională de câțiva ani buni încoace, eu am făcut toate eforturile posibile pentru ca această relație să nu fie disfuncțională, dar nu am reușit. Ne vedem de două ori pe an, vorbim destul de rar, nu reușesc să o fac să se apropie din nou de nou, am făcut în privat, în toate felurile…lucrurile merg într-o direcție din ce în ce mai rea. Recent am avut o discuție cu el din care mi-am dat seama că practic eu cred că nu mai există nicio șansă ca relația să fie una bună, oricât de mult mi-aș dori eu asta”, a spus Oana Roman.

Petre Roman a învinovățit-o pe Oana Roman pentru lucruri spuse de Mioara Roman

Oana Roman a povestit ultimul neajuns în ceea ce privește relația cu tatăl ei. A fost sunată de Petre Roman și cumva luată la rost pentru declarațiile pe care mama sa le făcuse despre actuala familia a fostul premier.

Oana Roman a încercat să îi spună că este vorba despre niște declarații vechi și că oricum nu trebuie să se bage ea în lucrurile pe care le face Mioara Roman.

De ce s-a deranjat, de fapt, Petre Roman

”M-a sunat să-mi spună că i-a arătat lui cineva, oare cine mă întreb, că mama a făcut nu știu ce declarație de copil și de soția lui. I-am spus că mama din cauza stării de sănătate precare nu a mai dat nicio declarație la presă de 2-3 ani.

El a simțit nevoia să mă sune și să mă tragă la răspundere, deși eu nu pot fi responsabilă de ce declară mama”, a spus Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe