Oana Roman, mărturisire dureroasă despre Mioara Roman. Se întâmpla în copilărie, ce trist!

Iancu Andreea 19.12.2021, 10:56

Oana Roman trece printr-o perioadă extrem de dificilă din cauza stării de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care deocamdată primește cea mai bună îngrijire în cadrul unui spital privat din Capitală. Pentru că se apropie sărbătorile de iarnă, Oana Roman și-a adus aminte de copilărie și a făcut o mărturisire dureroasă despre Mioara Roman. Fiica lui Petre Roman trăiește cu un mare regret.

Mărturisire dureroasă din copilărie. Ce a povestit Oana Roman despre mama sa, Mioara

Mama Oanei Roman se confruntă cu probleme extrem de mari de sănătate, boala Parkinson precum și afecțiunile cardiace ale acesteia aducând-o din nou la spital. Fiica sa s-a asigurat că aceasta primește cele mai bune îngrijiri medicale, iar medicii se ocupă de tratamentul mamei sale. Cum această perioadă a sărbătorilor este una de reflecție, Oana Roman a făcut recent o mărturisire dureroasă din copilărie, în care vorbește despre mama sa, Mioara.

Vedeta a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de fiica sa, Isabela, la o ședință foto cu tematică specială de Crăciun. Oana a amintit cu această ocazie de perioada copilăriei, despre mama sa și educația pe care a primit-o. Deși este recunoscătoare pentru faptul că părintele său a învățat-o ce e mai bun, nu a reușit să fie suficient de afectuoasă cu Oana, care resimte astăzi lipsa momentelor de afecțiune alături de mama sa.

Mama e bună și m-a crescut frumos, m-a învățat multe și mi-a transmis toate valorile fundamentale pentru un om. Nu a fost însă niciodată prea afectuoasă, poate din cauza educației mai rigide pe care a primit-o, a explicat vedeta pe contul său de Instagram.

Oana Roman, mărturisire dureroasă din copilărie, despre mama sa, Mioara
Oana, alături de fiica ei, Isabela

„Dacă te simți iubit, ești capabil de orice”

Pe de altă parte, deși a rămas cu o rană pe suflet din cauza lipsei de afecțiune pe care a resimțit-o în copilărie, Oana Roman este foarte hotărâtă ca fiicei sale Isabela să nu îi lipsească momentele de tandrețe și iubire. Vedeta a mărturisit că a observat că micuța este mult mai empatică atunci când are parte de armonie și sentimente de iubire exprimate de către Oana.

De aceea eu vreau sa îi ofer Isei multă afecțiune, tandrețe și iubire. Vreau ca ea să-și amintească de îmbrățișările mele, de momentele de tandrețe, de momentele când i-am spus „Te Iubesc”. Și asta o face și pe ea să fie empatică și iubitoare. Poate nu îi dau educația perfectă dar știu că îi dau toată iubirea de care sunt capabilă. Și asta cred că e cumva mai important decât orice. Dacă te simți iubit, ești capabil de orice, a scris Oana Roman într-un mesaj postat pe Instagram.

În ciuda faptului că au exista de-a lungul timpului, ca în fiecare familie, unele discuții între Oana și fiica sa, cele două au o relație frumoasă, iar lucrurile s-au așezat minunat de când Marius a revenit alături de soția și fiica sa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...