Gestul făcut de Dan Bittman pentru copiii lui, după promovarea examenelor. „Pe mine nu mă interesează notele” (exclusiv)

Ioana Bucur 14.07.2021, 00:01

Dan Bittman are toate motivele să fie un tată mândru. Solistul trupei Holograf a făcut un gest extraordinar pentru copiii săi, după promovarea examenelor.

Gestul făcut de Dan Bittman pentru copiii lui, după promovarea examenelor

Dan Bittman este un părinte mândru. Alex, Patrick și Mark au trecut fără emoții examenele pe care le-au susținut la școală, liceu și facultate. Într-un interviu acordat jurnaliștilor redacției Playtech-Impact.ro, artistul a dezvăluit că i-a recompensat pe măsura eforturilor pe care le-au depus în ultima perioadă.

S-a despărțit de Liliana Ștefan, mama fiilor săi, însă cei doi au rămas la fel de implicați, ca o echipă, în creșterea și educarea copiilor. Și chiar au avut o vară de foc, plină cu emoții:

„Cel mare a terminat facultate, mijlociul, Patrick, a luat BAC-ul, iar mezinul a trecut cu bine peste examenul de Capacitate”, a mărturisit solistul trupei Holograf pentru playtech.ro.

Dan Bittman a mărturisit că nu știe ce note au luat Alex (23 de ani), Patrick (18 ani) și mezinul Mark (14 ani), iar explicația este una cât se poate de simplă: nu îl interesează acest aspect. Cu toate astea, a avu grijă să îi răsfețe pe măsura eforturilor pe care le-au depus în ultimul an.

„Pe mine nu mă interesează notele, important e că au trecut cu bine peste aceste examene. Fiecare a primit ceva. Ce și-au dorit, un calculator nou, performant, de exemplu.

Când ești părinte, nu faci diferențe între copii. Am avut grijă ca toți să fie recompensați la fel”, a mai spus artistul, pentru playtech.ro.

Gestul făcut de Dan Bittman pentru copiii lui
Dan Bittman, Liliana Ștefan și cei trei băieți

Dan Bittman s-a întors pe scenă alături de colegii din trupa Holograf

„Seceta” impusă de restricțiile anti-pandemie a luat sfârșit, iar Dan Bittman s-a întors acolo unde se simte cel mai bine: pe scenă, lângă colegii săi din trupa Holograf. Recent, a avut un spectacol la Chișinău, oraș unde a promis că se va întoarce, dată fiind primirea de care a avut parte.

„Deocamdată, e un început timid, nu e mare înghesuială la concerte. Am cântat mai mult la spectacole private. O să am și-n București, dar mai mult în provincie. Trebuie să se reintre în normalitate. Spectacolele în aer liber sunt puține.

Indiferent de ce va fi, eu o să rămân așa cum am fost mereu. Îmi voi spune părerea cu mult curaj. Acum 30 de ani au murit oameni pentru democrație, nu o putem pierde acum”, a spus artistul.

În paralel cu meseria de artist, Bittman se ocupă și de parcul de sporturi nautice, pe care-l deține.

„A funcționat și-n pandemie. Lumea vine să facă sporturi nautice, mai ales că avem tot ce ne trebuie. Doi ani la rând am avut aici campioni mondiali. Mereu căutăm să-l îmbunătățim. Am asfaltat aleile, am adus corturi pentru evenimente private”, a mai precizat artistul, care a investit în această afacere în jur de 500.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...