Dan Bittman, refuzat de Andreea Marin. Artistul, declaraţie uimitoare despre fosta soţie a lui Ştefan Bănică: „Mizeriile nu fac bine”

Iancu Andreea 15.06.2021, 08:15
Dan Bittman, refuzat de Andreea Marin. Artistul, declaraţie uimitoare despre fosta soţie a lui Ştefan Bănică: „Mizeriile nu fac bine”

Între Dan Bittman și Andreea Marin au existat mai mult decât aprecieri profesionale, chiar dacă artistul a fost refuzat de prezentatoare pe vremea când era un tânăr șarmant. Cei doi au împărțit ani buni studiourile de filmare ale Televiziunii Române, însă nimic mai mult, în ciuda dorințelor artistului. Deși au existat sentimente de atracție resimțite de solistul Holograf, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu a dat niciodată curs unei relații cu unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz. Selectivă de fel, Andreea Marin și-a urmărit propriul drum în viața sentimentală, în timp ce Dan Bittman a rămas cu amintirea vremurilor în care îi făcea curte frumoasei brunete.

Dan Bittman a fost refuzat de Andreea Marin. Ce sentimente îi leagă acum pe cei doi

El este unul dintre bărbații cuceritori și șarmanți ai României, în timp ce ea își păstrează aceeași eleganță și același rafinament ca altădată, deși a trecut de vârsta 40 de ani. Chiar dacă artistul a ajuns să bifeze 59 de primăveri în calendarul vieții, iar prezentatoarea a împlinit 46 de ani, sentimentele dintre ei încă există. Și totuși, atunci când au avut ocazia să formeze un cuplu, Dan Bittman a fost refuzat de Andreea Marin. Totul s-a întâmplat în tinerețe, pe când cele două vedete activau în TVR.

Puțini sunt cei care cunosc faptul că solistul trupei Holograf și-ar fi dorit să aibă o relație cu Andreea Marin, însă frumoasa prezentatoare nu a dat curs avansurilor. Deși pe cei doi îi leagă o carieră de excepție în televiziune, în plan sentimental nu a existat niciodată nimic mai mult decât colegialitatea. Despre relația pe care o are cu Dan Bittman, bruneta a făcut dezvăluiri într-un interviu în urmă cu mai mult timp. Prezentatoarea emisiunii „Nu există nu se poate” a mărturisit că îl apreciază pe artist și că între ei nu a fost vorba de altceva decât de colegialitate.

E un tip foarte simpatic, un tip pe care îl admir, chiar dacă face glume. E mereu înconjurat de femei frumoase. În ceea ce mă priveşte suntem fairplay, ca să zic aşa. Suntem foarte buni prieteni şi eu cred că a glumit atunci când a vorbit, a declarat Andreea Marin.

Cum a fost Dan Bittman refuzat de Andreea Marin
Andreea Marin și Dan Bittman, în tinerețe

Declarația artistului despre fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Un iubăreț din fire, Dan Bittman s-a bucurat de succes în rândul femeilor și datorită faptului că putea cuceri pe oricine de la primul vers al pieselor sale. Cu toate că a încercat să aibă o relație cu fosta sa colegă de televiziune, pe vremea când erau mult mai tineri, artistul s-a lovit de refuz. Și pentru că în tinerețe nu și-a putut împlini dorința de a o avea alături pe Andreea, Bittman a încercat să o ceară în căsătorie pe vedetă în cadrul unui show TV, în urmă cu câțiva ani.

Emisiunea Antitalent de la Antena 1 îi surprindea pe cei doi într-o postură nemaiîntâlnită, în care artistul și prezentatoarea au jucat rolul îndrăgostiților de altădată. Bineînțeles, totul a fost un scenariu bine pus la punct, însă acesta a reușit să le reamintească celor doi momente din trecut. Artistul recunoștea că între el și Andreea nu a fost niciodată nimic mai mult decât o prietenie strânsă, Bittman apreciând totodată profesionalismul colegei sale. În plus, solistul de la Holograf este convins de faptul că femeile sunt cele care aleg sau nu să fie într-o relație cu un bărbat, în ciuda eforturilor acestuia.

M-a refuzat și. Mizeriile nu fac bine nimănui. Văd toate vorbele despre anumite subiecte şi unii bărbaţi parcă şi-au cumpărat iubirea de la iarmaroc. Putem oricum să ne dăm peste cap, dar femeia alege, a declarat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...