Gestul extraordinar făcut de Pepe pentru fetiţa lui. Maria Pascu, mândră de artist: „Te iubesc”

Iancu Andreea 09.06.2021, 15:37

După divorțul de Raluca Pastramă, fosta sa soție, Pepe își demonstrează rolul de tată tot mai des. Artistul a luat foarte în serios creșterea micuțelor sale, alături de care petrece mult timp în ultima vreme. Cei doi părinți au decis să nu lase divorțul să afecteze viața celor două fiice, astfel că se implică activ în creșterea lor deopotrivă. Cântărețul obișnuiește să împărtășească și cu fanii săi o parte dintre activitățile cu Maria și Rosa, încercând să le ajute pe copile să treacă mai ușor peste despărțirea de mama lor. Recent, Pepe și-a surprins urmăritorii cu gestul extraordinar pe care l-a făcut pentru fetița lui, Maria Pascu.

Gestul extraordinar făcut de Pepe pentru fetiţa lui. Cum a fost surprins artistul alături de Maria Pascu

Chiar dacă viețile lor s-au schimbat după divorț, Pepe și Raluca se concentrează în continuare pe creșterea celor două fetițe, Maria și Rosa, împreună. Foștii parteneri au lăsat deoparte orgoliile și au ales să rămână în relații bune de dragul copiilor. Și pentru că Pepe este un tătic implicat, artistul nu ezită să petreacă timpul cu micuțele sale, având grijă ca activitățile lor zilnice să fie bifate. De curând, gestul făcute de Pepe pentru fetița lui i-a impresionat pe internauți. Artistul a decis să o ducă pe Maria, fiica cea mare, la autocarul care pleca în excursie și a împărtășit experiența pe internet. Micuța urma să aibă parte de o mică vacanță alături de colegii ei.

Chiar înainte de a pleca, Maria s-a trezit devreme și s-a pregătit, luând și micul dejun, spre surprinderea lui Pepe. Artistul a ținut să o felicite pe fiica sa pentru conștiinciozitatea cu care a tratat plecare în excursie, precizând, ca orice părinte, că și-ar dori un astfel de comportament zilnic. Ulterior, înainte de a se urca în mașină, Maria s-a oprit să prindă un fluture într-un pahar, pe care l-a admirat împreună cu tatăl său.

Dacă tu ai pleca în excursie în fiecare dimineață și te-ai trezi așa și ai mânca și te-ai îmbrăca frumos și n-ai întârzia, aș fi cel mai fericit, i-a spus Pepe fiicei sale, Maria, la micul dejun.

Gestul extraordinar făcut de Pepe pentru fetiţa lui
Maria, luând micul dejun, înainte de plecarea în excursie

Emoții pe drumul spre autocar. „De unde știi tu unde e?”

Porniți la drum, Pepe și Maria au descoperit cu stupoare că traficul le va pune bețe în roate, astfel că fiica artistului a devenit stresată. Micuța s-a temut că nu va ajunge la timp în autocar, iar colegii săi vor pleca înainte. Mult mai calm, tatăl său i-a explicat că nu are motive de îngrijorare, pentru că vor ajunge la timp pentru excursie.

Oare în această aglomerație se află colegii Mariei, cu care pleacă în excursie?! Este foarte stresată. Tată, te duc eu în excursie, stai liniștită, a încercat Pepe să îi dea o stare de bine.

Și de unde știi tu unde e excursia?, a părut nelămurită Maria.

Sunăm și aflăm și ajungem înainte autocarului. Stai liniștită că ajungi, a liniștit-o artistul pe fiica sa, pe drum.

Care este gestul făcut de Pepe pentru fetița lui, Maria Pascu
Emoțiile au cuprins-o pe fiica lui Pepe, pe drumul spre autocar

După câteva minute, zâmbetul i-a revenit Mariei pe chip, Pepe reușind să ajungă la timp pentru plecarea în excursie. Cei doi și-au luat la revedere, artistul asigurându-se că fiica sa respectă regula purtării măștii și transmițându-i la final că o iubește.

Am ajuns la timp!, a remarcat cu entuziasm Maria.

Normal, tati, că ai ajuns la timp. Hai, să fii cuminte, da? Promiți? Pune măscuța! Te iubesc!, i-a spus Pepe înainte de plecare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...