EXCLUSIV

Pepe și Raluca au decis să fie din nou împreună de Paște. Primele declarații: ”Va fi așa cum va dori el”

Cristian Cojocaru, Alexandra Chiric 18.04.2021, 18:05
Pepe și Raluca au decis să fie din nou împreună de Paște. Primele declarații: ”Va fi așa cum va dori el”

Deși au divorțat doar de câteva luni, Pepe și Raluca au decis să fie din nou împreună. Desigur, acest lucru nu se va întâmpla în contextul unei relații, ci doar pentru a petrece sărbătorile pascale împreună, de dragul celor două fetițe.

Pepe și Raluca vor fi din nou împreună

Foștii soți au decis să păstreze o relație frumoasă de dragul fetițelor lor, Rosa și Maria. De Paște, cei doi se vor reuni la masa tradițională. Deși au trecut doar trei luni de la divorț, cei doi demonstrează tuturor că pot păstra și o relație pașnică. Pepe a lăsat de înțeles că anumite lucruri nu se vor schimab.

“Sărbătoarea de Paşti, ca de altfel oricare altă sărbătoare, se petrece în familie. Asta vom facem şi peste câteva zile, de Paşti, când ne vom strânge în jurul mesei şi ne vom bucura de clipele petrecute împreună”, a precizat solistul, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Momentan nu se știe unde se va reîntregi familia, însă sunt șanse foarte mari ca aceștia să se întâlnească în casa Ralucăi Pastramă sau chiar la domiciliul lui pepe. Raluca Pastramă a declarat pentru playtech.ro că va lăsa totul la latitudinea lui Pepe.

“Va fi după cum va dori Pepe!”, a fost singura afirmaţie făcută de Raluca Pastramă, cu privire la întâlnirea cu ocazia sărbătorilor, făcută pentru playtech.ro.

Pepe si Raluca vor petrece sarbatorile pascale impreuna
Pepe si Raluca vor petrece sarbatorile pascale impreuna

Ce le va aduce Iepurașul celor două fetițe

Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani, însă ulterior au decis ca drumurile să le continue în mod separat. Divorțul a avut loc la notarul public, lucru care a desemnat și custodia comună a copiilor. Nici unul dintre ei nu au dezvăluit ce le va aduce Iepurașul celor două fete ale lor, lăsând ca totul să fie o surpriză.

“Au şi vor avea mereu tot ceea ce le va fi necesar. Poate chiar puţin mai mult. Îmi cunosc bine fetele, nu sunt pretenţioase. Dar nici nu pot să vă dezvălui cu ce va veni Iepuraşul, fiindcă o surpriză trebuie să rămână o surpriză. Voi mai discuta cu ele, cu câteva zile înainte de Paşti. Abia atunci, noi şi Iepuraşul vom avea o imagine clară asupra viitoarelor surprize!”, a mai adăugat Pepe, pentru playtech.ro

Recent, familia a mai avut o petrecere, cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere a Rosei. Artistul a menționat că totul a ieșit perfect. Micuța a primit cadou de ziua ei o tabletă, pe care o îndrăgește foarte mult.

“Maria şi Rosa au tot ce le trebuie. Va fi dificilă alegerea Iepuraşului, dar ne vom descurca. Aşa cum se descurcă şi ele, în fiecare weekend, când au de făcut meditaţii, ambele. Maria e în clasa a doua, dar sistemul ăsta de predare online mi-a cam dat de gândit. Rosa e doar în clasa pregătitoare, dar îi prind bine lecţiile în plus. Aşa că au o oră de meditaţii la matematică şi una la engleză, sâmbăta, fiecare”, a mai zis Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe