Gestul emoționant pe care l-a făcut Valentina Pelinel de ziua lui Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo împlinește 50 de ani

Diana Radu 17.01.2020, 13:46
Gestul emoționant pe care l-a făcut Valentina Pelinel de ziua lui Cristi Borcea. Fostul acționar de la Dinamo împlinește 50 de ani

Fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea împlinește astăzi vârsta de 50 de ani, iar cu această ocazie Valentina Pelinel i-a făcut o urare emoționantă. Mai exact, Valentina Pelinel a postat pe Instagram o imagine cu ea și soțul ei, altături de un mesaj care a topit inimile fanilor. Ce i-a urat Valentina fostului acționar de la Dinamo?

Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea de ziua lui

Soția lui Cristi Borcea a postat pe contul său de Instagram o fotografie alb-negru în care apare alături de fostul acționar de la Dinamo, alături de mesajul: ”La mulți ani, dragostea mea”. Ipostaza este una care exprimă iubirea necondiționată dintre cei doi. Cristi Borcea o ține strâns la piept pe Valentina.

Valentina Pelinel, mesaj emoționant, cristi borcea, zi de nastere
Valentina Pelinel, mesaj emoționant pentru Cristi Borcea de ziua lui

Fotografia a strâns peste 2000 de like-uri și stârnit mai multe comentarii din partea fanilor care s-au înghesuit să-i ureze la mulți ani și toate cele bune, fostului acționar de la Dinamo: ”La mulți ani cu sănătate și fericire!!”, a comentat un fan la postarea Valentinei Pelinel.

Cum se menține Valentina Pelinel frumoasă pentru Cristi Borcea

Deși, a adus pe lume trei copii, Valentina Pelinel este foarte atentă la aspectul său fizic. Mai nou, soția lui Cristi Borcea s-a apucat de criosaună pentru a se menține în formă. Crisauna este o procedură din sfera crioterapiei prin care persoanele sunt expuse treptat la temperaturi extrem de scăzute, de până la -180 de grade Celsius, timp în care organismul este stimulat la nivelul organelor interne. Practic se intră într-o cabină specială care este răcită treptat, iar timpul este contorizat. Capul şi gâtul sunt afară (în picioare se poartă papuci din lână naturală), iar procesul este supravegheat în permanenţă de un terapeut certificat să folosească criosauna.

”Îmi place puterea frigului doar când aduce și beneficii asupra sănătății ✅ imunitate ✅detoxifiere ✅ regenerarea întregului organism ✅ slăbire
✅ stare de bine. Și toate astea în doar 3 minute la -180 grade ?Voi ați încercat vreodată criosauna?”, a scris Valentina Pelinel pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe