George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan. ”Am rămas și cu banii în buzunar”

Redacția IMPACT 25.03.2020, 14:27
George Burcea, decizie radicală după despărțirea de Andreea Bălan. ”Am rămas și cu banii în buzunar”

George Burcea a decis să facă o schimbare radicală după despărțirea de Andreea Bălan. Actorul este acum cu totul alt om, iar acest lucru se vede și în noua sa înfățișare. George Burcea și-a făcut o schimbare de look. Cum arată acum actorul?

Ce a făcut George Burcea după despărțirea de Andreea Bălan

Fostul partener de viață al Andreei Bălan a renunțat la podoba capilară și s-a tuns aproape la zero. George Burce s-a lăudat imediat cu noul său look pe pagina sa de Instagram, acolo unde a scris ironic că el i-a cerut frizerului să-i taie doar vârfurile.

„I-am spui lui @zhenovie să-mi ia putin din vârfuri, dar cred că a greșit-o. Măcar de-mi lăsa breton ca @ronaldo în 2002..”, a scris George Burcea pe Instagram alături de fotografia de mai jos.

george burcea, decizie radicala, divort, look nou
Ce a făcut George Burcea după despărțirea de Andreea Bălan

Fanii au reacționat la postarea actorului care a adunat peste 2.000 de aprecieri. Unul dintre internauți i-a spus: „Ai scăpat de acum de mers la frizer, ca oricum era închis!”, iar răspunsul lui Burcea nu a întârziat să apară: „Exact. Și am rămas și cu banii în buzunar”.

Momentan George Burcea și Andreea Bălan nu pot divorța oficial, deoarece aceștia trebuie să meargă la tribunal, nu la notar, deoarece fetițele lor sunt minore. Reamintim că din cauza stării de urgență instaurate în România, judecătorii nu mai pot soluționa dosare civile momentan. Așa că, cei doi au decis că în contextul pandemiei, cel mai important lucru este protejarea micuțelor: Ella și Clara. Drept urmare, George Burcea nu le va mai vizita pentru o perioadă de timp, iar Andreea Bălan nu va mai primi pe nimeni în casă.

„Andreea și George nu pot divorța acum pentru că Judecătoriile nu mai soluționează cazuri pe civil, care nu sunt urgente. Cel puțin 30 de zile va trebui să stea căsătoriți… Vor, nu vor. Andreea stă acasă cu fetițele și cu mama ei, Valeria, care nu a mai plecat de la ea. O ajută cu micuțele, gătesc împreună, se joacă, fac băiță, le mai scoate în curte, dorm împreună. Andreea nu prea primește pe nimeni acasă, în perioadă asta, de teamă virusului, și din câte am înțeles, nici George n-a mai fost să vadă fetele din acest motiv. Și el, și ea, se gândesc la micuțe, să le fie lor bine, să fie sănătoase. Ei vor divorța atunci când va fi posibil, și nu la notar pentru că nu se poate având în vedere că fetițele sunt minore”, au declarat surse din anturajul cântăreței pentru Ciao.

Urmăriți Impact.ro și pe