Gestul Claudiei Pătrășcanu care i-a pus capac lui Gabi Bădălău. De ce spune că e deja prea mult (Exclusiv)

Iancu Andreea 19.05.2022, 10:18

Conflictul mutat în instanță de ani buni dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu pare să fie prea aproape de a se stinge. Artista și încă soțul său sunt în proces de divorț, luptându-se pentru custodia celor doi fii ai cuplului. Dincolo de declarațiile tăioase apărute public, un gest recent al Claudiei Pătrășcanu a reușit să îl deranjeze teribil pe Gabi Bădălău, care nu a mai rezistat. Bărbatul a dezvăluit că fosta sa parteneră nu acceptă dialogul.

Cu ce l-a deranjat Claudia Pătrășcanu pe Gabi Bădălău. Afaceristul a dezvăluit gestul fostei sale soții

Un adevărat război se dă de mai bine de trei ani între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Cei doi foști parteneri de viață decideau să divorțeze în anul 2019, după patru ani de căsătorie, însă fostul cuplu nu a ajuns nici până astăzi la consens. S-au spus multe vorbe dure între ei, însă, cu toate acestea, Gabi Bădălău susține că își dorește un dialog cu fosta parteneră.

Ambii au lansat acuzații unul la adresa celuilalt, însă gestul Claudiei Pătrășcanu din ultimele luni l-a făcut pe fostul său soț să explodeze. Gabi Bădălău a vorbit despre cel mai recent termen din procesul de divorț, în care bărbatul a recunoscut că artista a venit cu o probă incredibilă în fața instanței. După o perioadă de aparentă liniște, conflictul a escaladat în contextul în care Claudia a depus la dosar un raport al unui detectiv privat, angajat să îl urmărească pe Bădălău. Imaginile schimbă complet imaginea de tată-model, însă tribunalul a respins proba. Totuși, iubitul Biancăi Drăgușanu a fost extrem de deranjat.

„Deja e prea mult. Dacă aș da curs acuzațiilor sale, aș fii exact ca ea. Nu vreau să intru în acest joc murdar. Singurul lucru pe care mi-l doresc e ca ea să se oprească în a mai face rău și să avem un dialog. Dar mă aștept la ea la ce e mai rău. De peste doi ani tot așa face. Am încercat toate variantele în toată această perioadă”, a declarat acesta pentru playtech.ro.

Gestul Claudiei Pătrășcanu care l-a adus la exasperare pe Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, alături de cei doi copii ai fostului cuplu

Cum ar putea să se încheie procesul. Tranzacția propusă de Bădălău fostei sale partenere

Gabi Bădălău a încercat pe tot parcursul procesului de divorț să își manifeste grija față de cei doi copii ai săi, în ciuda acuzațiilor și nemulțumirilor Claudiei. Însă acest lucru nu a fost suficient pentru a încheia războiul din instanță. Totuși, afaceristul speră să o îmbuneze pe artistă, căreia chiar i-a propus o tranzacție care ar putea pune capăt procesului.

„Am cerut o tranzacție, așa îi spune în termeni juridici, privind școala copiilor, programul de vizite, vacanța, banii. Dacă noi ne înțelegeam, într-o zi, două, trei, o semnam, o depuneam în instanță, divorțul se termina. Încheiam totul. Doar că nu a vrut. Nici nu a vrut să o citească, nu am ajuns să o discutăm punctual”, a spus Gabi Bădălău pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu: „Trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți”

De cealaltă parte, Claudia Pătrășcanu este o mamă dedicată familiei sale, având grijă de una singură de cei doi fii ai săi, bucurându-se doar de susținerea mamei sale. Deși a trecut și prin momente dificile, încercând să facă față din punct de vedere financiar acestei posturi de mamă singură, Claudia este pregătită să reziste și nu vrea să facă niciun pas în afara propriilor sale reguli.

„Eu percep viața ca și cum am rămas singură cu doi copii și trebuie să merg înainte. Mama ne-a crescut singură, fără tată, că a murit. Mama mă sprijină când merg la concerte, tot pentru ei, ca să le fac un viitor copiilor. Lor nu le lipsește absolut nimic, trăiesc la fel de bine ca și când eram căsătoriți, frigiderul e mereu plin. Nicolas avea doi ani, când ne-am mutat, pentru el casa lui e aici. Gabriel nu pune întrebări. Copiii știu, le-am explicat amândurora de ce trebuie să meargă la psiholog, pentru că nu-i duceam la un parc de distracție. La copiii mei, niciodată nu renunț, și doar untură pe pâine dacă aș mânca”, a povestit și artista pentru sursa citată.

Cei doi foști parteneri urmează să participe la următorul termen de judecată al procesului de divorț la finalul lunii iunie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...