EXCLUSIV

Câți bani cere Claudia Pătrășcanu pentru a cânta la nuntă. Și-a schimbat stilul muzical și a ajuns să facă bani frumoși din asta (exclusiv)

Stan Filon 28.04.2022, 16:00

S-a aflat câți bani cere Claudia Pătrășcanu pentru a cânta la nuntă! Vedeta răsuflă ușurată, după ce se pare că a ajuns la un acord comun cu soțul său, Gabi Bădălău, cu care se află în plin proces de divorț. Din cele spuse în exclusivitate pentru Playtech.ro, apele au început să se limpezească, iar cântăreața a avut timp să revină chiar și sub lumina reflectoarelor. Vedeta, care poartă numele de scenă Claudette, s-a reinventat și acum cântă la petreceri private și chiar și la nunți.

Câți bani cere Claudia Pătrășcanu pentru a cânta la nuntă

Așadar, în viața Claudiei Pătrașcanu se pare că s-a instalat liniștea și pacea. A terminat cu certurile cu Gabi Bădălău și fiecare are grijă de cei doi copii ai lor, așa cum se pricep mai bine. Bruneta a mărturisit chiar că s-a liniștit și a avut timp să-și vad și de viața profesională, la care renunțase în ultimii ani. Așa că bruneta s-a reinventat, și-a format un band care-i poartă numele și a reluat activitatea artistică. Nu mai merge în cluburi, însă acum s-a reprofilat pe nunți, botezuri, cumetrii și muzică de petrecere, deoarece acest gen muzical este unul cu mare căutare, după cum a recunoscut vedeta.

„Am reușit în ultimii ani să creez un band alături de care merg la diverse petreceri private. Sau la nunți. Vremea cluburilor pentru mine a trecut! Știu cum e și acolo, fiindcă am cântat de la 19 ani prin cluburi, o vreme destul de lungă. Dar acum mă ocup cu altele și cu un nou stil, cel al muzicii de petrecere. Fiindcă am ajuns la concluzia că ăsta are mare căutare, în ultima vreme cel puțin. Așa că alături de băieții din trupă am lărgit repertoriul, avem acum vreo 40 de melodii, și răspundem prezent oricărei solicitări”, a spus Claudia, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Cati bani cere Claudia Patrscanu sa cante la nunta
Cati bani cere Claudia Patrscanu sa cante la nunta

„Voi cânta o singură melodie”

Claudia Pătrășcanu spune că anul trecuta fost unul bun pentru ea, din punct de vedere profesional, iar anul 2022 a venit cu vești și mai bune pentru artistă.

„Spre exemplu, mă duc curând la o nuntă la Timișoara unde voi cânta o singură melodie, „Povestea noastră”. Este o piesă care se bucură de mare succes. Oamenii aceia au plătit tot, inclusiv transportul cu avionul, doar pentru o singură melodie! Iar eu am de gând să-mi onorez contractul!”, a precizat ea glumind ușor pe această temă.

Nu prea a vrut să intre pe tărâmul cifrelor, însă Claudia Pătrașcanu și band-ul său, care-i poartă numele, pot câștiga la o nuntă cel puțin 5.000 de euro, iar prețul poate merge chiar și la 8 mii de euro, dacă trebuie să cânte mai mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...