Ce relație au, de fapt, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la 3 ani de când s-au separat. ”Tot nedivorțați” (Exclusiv)

Badea Violeta 09.02.2022, 20:32
Ce relație au, de fapt, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la 3 ani de când s-au separat. ”Tot nedivorțați” (Exclusiv)

S-au împlinit aproape 3 ani de când Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au separat, însă divorțul lor nu s-a finalizat nici acum. De-a lungul timpului, aceștia și-au adresat replici acide și s-au atacat ori de câte ori au avut ocazia. Însă în ultima vreme nu s-a mai auzit nimic despre relația dintre cei doi. Iată cum se înțeleg Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu în prezent!

Cum se înțeleg Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, după separarea cu scandal

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au avut parte de o separare cu scandal. Divorțul celor doi a ținut prima pagină a ziarelor și nu de puține ori cei doi și-au adresat cuvinte grele unul la adresa celuilalt.

Se pare ca totuși Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au găsit o cale de a comunica, de dragul celor doi copii pe care-i au împreună.

„Suntem în relații ok, încercăm să păstrăm o relație civilizată pentru copii. Suntem în același stadiu, „nedivorțați”.”, a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

Claudia Patrascanu si Gabi Badalau
Claudia Patrascanu si Gabi Badalau

„Încercăm să păstrăm o relație civilizată”

Frumoasa brunetă a precizat că face tot posibilul pentru a păstra o relație civilizată cu tatăl copiilor ei. Cu toate astea, Claudia Pătrășcanu recunoaște că nu îi este deloc ușor, mai ales după tot ceea ce s-a întâmplat între ei.

„Încercăm să păstrăm o relație civilizată, facem tot posibilul. Nu este simplu și ușor după tot ce s-a întâmplat, dar din ambele părți încercăm să fie bine pentru copii.

Există numeroase cupluri divorțate care au rămas în relații civilizate pentru copii, la un moment dat o să se înțeleagă acest lucru. Trebuie să existe maturitate și toleranță din ambele părți.”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu, viața după divorț

Claudia Pătrășcanu s-a concentrat pe creșterea celor doi copii după separarea de soțul ei. Vedeta consideră că orice femeie divorțată ar trebui să procedeze la fel, fiindcă sentimentele micuților sunt extrem de sensibile și ar trebui puse pe primul loc atunci când vine vorba de o despărțire.

„Eu merg pe ideea că toți oamenii maturi își pot reface viața, uită, trec de perioadă, de sentimente, se refac. Când sunt copii la mijloc trebuie să existe mai multă grijă, ei sunt extrem de importanți. Sentimentele lor sunt sensibile, pure, copiii își iubesc părinții în mod egal.

Nu este vorba de noi, este vorba de ei. Trebuie să existe și înțelegere. Cred că, la un moment dat, din partea amândurora o să existe înțelepciune pentru a rămâne într-o relație civilizată. Așa îmi doresc.”, a mai declarat aceasta.

Dovada că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au îngropat securea războiului este și faptul că au fost prezenți amândoi la ziua fiului lor, Nicholas. Evenimentul a avut loc pe data de 24 ianuarie 2022, când băiețelul a împlinit 5 anișori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...