Gestul care a băgat-o pe Ruby în spital. Care este starea de sănătate a artistei

Ioana Bucur 05.08.2022, 09:21
Gestul care a băgat-o pe Ruby în spital. Care este starea de sănătate a artistei

Întinsă pe un pat de spital, pe perfuzii, Ruby și-a speriat fanii cu cele mai recente fotografii postate în mediul online, ce nu au venit, inițial, cu vreo explicație din partea ei. În cele din urmă, s-a aflat că artista a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Cântăreața a povestit ce a pățit.

Ruby a ajuns de urgență la spital

Ruby a trecut prin spaima vieții. Cântăreața a ajuns de urgență la spital, având nevoie de intervenția medicilor. În timp ce primea tratamentul, artista și-a făcut câteva fotografii pe care le-a și postat pe o platformă de social media, fără să ofere nicio explicație legată de starea ei de sănătate.

În cele din urmă, bruneta a povestit ce a făcut și de ce a ajuns la spital. Se pare că din dorința de a avea un bronz perfect în această vară, a decis să își injecteze o substanță despre care a auzit că ar fi putut să o ajute să obțină rezultatele visate, doar că a greșit cantitatea, doza administrată fiind mult prea mare pentru greutatea sa.

La scurt timp după procedură, Ruby a povestit că a început să se simtă din ce în ce mai rău, fiind nevoită să cheme ambulanța.

„Am fost nevoită să chem ambulanța pentru că m-a mâncat în…. Am vrut să mă bronzez mai mult decât prevede natura și am zis să-mi injectez o substanță pe care și-o injectează culturiștii când merg la concursuri, care să

mă ajute să mă bronzeze mai tare. Am pus o cantitate mai mare decât cea recomandată pentru un om care își injectează pentru prima dată substanța asta și mai ales pentru o persoană de greutatea mea ”, a mărturisit Ruby, pentru un post TV.

Gestul care a băgat-o pe Ruby în spital. Care este starea de sănătate a artistei
Ruby a ajuns în spital

„Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul”

Vedeta a dezvăluit că avea fibrilații în momentul în care a ajuns la spital, iar pulsul era foarte scăzut.

„M-a dărâmat un pic, un pic mai tare. Nu mai puteam să-mi țin nici telefonul în mână. Mi-a amorțit tot corpul. Inițial, când mi-am injectat substanța, că mi-am făcut injecția singură, m-a luat amețeala. Am zis că e normal și mi-am făcut treaba în continuare, după care am zis să mă întind puțin, m-a luat somnul și când m-am trezit nu mai puteam să-mi țin telefonul în mână. Am început să am fibrilații, ba să-mi fie foarte cald, ba foarte rece, să tremur. M-am speriat un pic.

Când a venit ambulanța aveam pulsul 42, 43, 44 și asta i-a făcut pe doctori de pe ambulanță să insiste să merg la spital pentru investigații. Am stat la Urgență, în Camera de Gardă, 3-4 ore. Mi-am făcut toate investigațiile.(…) eu oricum am pulsul mai jos decât este normal, dar ieri a fost mai jos decât normalul meu.”, a explicat cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: