De ce nu se uită Ruby la Survivor 2022. Vedeta, care va concura în noul show de la Antena 1, a recunoscut: „Să fim realişti” (exclusiv)

Iancu Andreea 09.02.2022, 08:52
De ce nu se uită Ruby la Survivor 2022. Vedeta, care va concura în noul show de la Antena 1, a recunoscut: „Să fim realişti” (exclusiv)

Este dezinvoltă, mereu cu zâmbetul pe buze și gata să accepte noi provocări. Ruby, care urmează să intre în competiția Dancing on Ice, cel mai nou show de la Antena 1, a avut de-a lungul timpului numeroase apariții inedite, în producții TV cu greutate. După ce și-a încercat personal norocul în Dominicană, Ruby a dezvăluit că în prezent nu se uită la Survivor 2022. Vedeta a povestit ce a determinat-o să nu fie alături de noii concurenți.

Motivul pentru care Ruby nu se uită la Survivor 2022

Ruby este una dintre artistele apreciate pentru spiritul său pasional, cu care se avântă în tot ceea ce face. De aceea, vedeta nu este străină de experiențe precum „Survivor”, „Asia Express” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, unde s-a dovedit a fi extrem de determinată și ambițioasă. Chiar ea recunoaște că participarea la aceste show-uri i-a stârnit o dorință de mai mult, motiv pentru care urmează să apară într-o nouă provocare televizată. Însă, deși cunoaște foarte bine fenomenul, din postura de concurent, Ruby nu se uită la Survivor 2022.

Vedeta a recunoscut, în cadrul unui interviu exclusiv pentru playtech.ro, faptul că își dorește să evolueze și să se bucure de alte trăiri noi. Ruby a apreciat toate producțiile din care a făcut parte, sugerând că acestea sunt cu adevărat spectaculoase și ar trebui să poată fi trăite de oricine.

„Am avut parte de majoritatea experiențelor frumoase care sunt în acest moment la televizor. Frumusețea lor are legătură cu faptul că ele se întâmplă atunci, chiar dacă rămâi mereu cu pofta și dorința de mai mult. Așa trebuie să se întâmple, trebuie să fim realiști. Sunt mereu oameni noi care merită să se bucure de experiența aceasta.

Mi-aș dori ca numeroase experiențe precum „Survivor”, „Asia Express” sau „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” să fie cumva deschise întregului public. Toată lumea ar trebui să se bucure de ele. Experiențele nu pot să fie înlocuite cu altceva în sufletul tău, mi-ar plăcea să ne îmbogățim toți inimile cu aceste lucruri.”, ne-a spus, în exclusivitate pentru playtech.ro, Ruby.

Motivul pentru care Ruby nu se uită la Survivor 2022
Vedeta va încălța patinele în noul show de la Antena 1

Ruby, pe patine, în show-ul Dancing on Ice. Cu ce își ocupă timpul după filmări

Focoasa brunetă este extrem de determinată și în noul proiect, Dancing on Ice, motiv pentru care fiecare zi presupune antrenamente extenuante, pentru a se pregăti de marele debut pe patine. Ruby recunoaște că pregătirea aceasta îi ocupă tot timpul, astfel că la final, după o zi grea, tot ceea ce își dorește este să se relaxeze acasă. Vedeta nu apucă prea des să se uite la Survivor 2022, în timpul său liber alegând să studieze la pian, o activitate care o împiedică să îi urmărească pe concurenții din Republica Dominicană.

„Nu prea reușesc să urmăresc, eu ajung foarte târziu acasă, în jur de ora 8, după ce termin antrenamentele. Mi-am propus ca în aceste trei luni de „Dancing on Ice”, în fiecare seară după ce ajung acasă să fac un duș, să mănânc și să stau două ore la pian.

Survivor are loc fix în timpul în care eu încerc să învăț la pian. Sunt foarte dedicată, nu vreau să pierd nicio zi de antrenament la pian. Îmi doresc ca la finalul celor trei luni să îmi îmbogățesc lista de talente. Totuși, mă mai uit la intriga episoadelor.”, ne-a mai zis vedeta.

Ruby urmează să intre în competiția spectacolului pe patine, Dancing on Ice, la Antena 1, alături de partenerul său, un profesionist în domeniu, dar și de alte vedete precum: Iulia Albu, Sore, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenișan și Cătălin Cazacu

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...