Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital. A fost implicat într-un accident rutier grav

Stan Filon 05.08.2022, 08:33
Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital. A fost implicat într-un accident rutier grav

Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital, după ce a fost victima unui accident rutier. Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) a avut nevoie de intervenţia SMURD și a postat chiar el o fotografie din ambulanță. Bărbatul a spus că un alt șofer nu s-a asigurat și a intrat direct în mașina lui.

Alexandru Cumpănașu a ajuns de urgență la spital

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR), și-a speriat puternic fanii, după ce a postat o fotografie pe rețelele sociale. Bărbatul apare cu gâtul imobilizat, ceea ce ar putea însemna o posibilă accidentare la coloana vertebrală și a explicat și cum a ajuns în starea aceasta. În plus, are numai cuvinte de laudă la adresa SMURD.

„Cand un dobitoc nu se asigura si intra puternic in tine. Acum sunt la spital. Cine injura SMURD e un dobitoc. Au sosit in 3 min. Revin. Sper”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Alexandru Cumpanasu a ajuns de urgenta la spital
Alexandru Cumpanasu a ajuns de urgenta la spital

Va reveni cu detalii legate de modul în care s-a petrecut accidentul

Cumpănașu nu a dat mai multe detalii legate de accidentul rutier în care a fost implicat, dar a spus că va reveni cu noi informații privind starea sa de sănătate și a modului în care a suferit rănile respective.

Alexandru Cumpănașu era un invitat obișnuit al televiziunilor, fiind un analist politic. A devenit și mai cunoscut publicului după dispariția nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, tânăra răpită și ucisă de Gheorghe Dincă. Procesul respectiv continuă și acum, Gheorghe Dincă fiind acuzat de răpirea și uciderea a două tinere. Alexandru Cumpănașu a candidat imediat și la președenție, însă rezultatele obținute de el au fost dezamăgitoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...