Gestul arogant făcut de Anamaria Prodan după eşecul echipei lui Reghecampf în Conference League. Asta spune multe despre relaţia lor

Andrei Cezar 30.07.2021, 16:30

Gest arogant făcut de Anamaria Prodan, la scurt timp de la eşecul echipei lui Laurențiu Reghecampf în Conference League. Agentul FIFA a apărut într-o ipostază cum puțin și-ar fi imaginat.

Gestul arogant făcut de Anamaria Prodan după eşecul echipei lui Reghecampf în Conference League

Chiar dacă apele s-au mai liniștit în familia Prodan-Reghecampf în privința divorțului, lucrurile par totuși departe de a fi rezolvate. Dacă înainte de meciul de aseară al noii echipe a lui Laurențiu Reghecampf impresarul a postat pe Instagram două imagini în care se afișează sărutându-se cu soțul ei, la scurt timp de la încheierea partidei, care a dus la pierderea calificării Universității Craiova, Anamaria Prodan a fost surprinsă într-o ipostază care spune totul despre realația lor.

În plin scandal de divorț, Laurențiu Reghecampf a hotărât să își ia un nou angajament profesional. De câteva zile, Reghe este noul antrenor de la Universitatea Craiova. Primul său meci la cârma echipei din Bănie nu a fost așa cum se așteptau fanii oltenilor. Elevii săi au pierdut calificarea în turul 3 preliminar din Conference League, după 0-0 pe ”Oblemenco” cu FK Laci. Albanezii au reușit un rezultat pozitiv în tur, câștigând cu 1-0.

Emoțiile unui meci atât de important au fost trăite intens de Laurențiu Reghecampf, tehnicianul dorindu-și foarte mult o calificare în următorul tur preliminar. Însă alături nu i-a fost soția, cea care obișnuia să îl încurajeze la fiecare partidă, atunci când se afla pe banca tehnică.

Gestul arogant facut de Anamaria Prodan dupa esecul echipei lui Reghecampf în Conference League
Gestul arogant facut de Anamaria Prodan dupa esecul echipei lui Reghecampf în Conference League

S-a răzbunat Reghe pe soția sa, alegând să nu-l introducă pe Mateiu?

Anamaria Prodan a preferat să fie departe de soțul ei și să își trăiască viața din plin. Ea s-a fotografiat pe o barcă de lux cu un pahar de șampanie în mână, într-o locație de vis: un lac, sau de ce nu chiar Delta Dunării. Apusul soarelui de pe fundal întregește tabloul.

Imaginile au fost postate de sexy-impresară pe contul ei de Instagram la scurt timp după ce Laurențiu Reghecampf a pierdut calificarea cu CSU Craiova.

Să fie oare un mesaj?

Potrivit Fanatik.ro, înainte de meciul cu FK Laci Laurențiu Reghecampf a decis să îl scoată din echipă pe Alexandru Mateiu, singurul fotbalist impresariat de Anamaria Prodan din lotul oltenilor. Decizia lui Rehe este de neînțeles, în condițiile în care Mateiu a fost titular în toate meciurile Universității din acest sezon. În plus, mijlocașul nu era nici accidentat.

Nu este clar momentan dacă Reghecampf  a ales astfel să se răzbune pe soția sa, cum nu putem ști nici dacă imaginea Anamariei cu șampania în mână reprezintă un mesaj codat pentru soțul ei.