Felul în care a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă. Situația e clară acum între cei doi

Iancu Andreea, Ana Ionescu 28.07.2021, 15:28
Felul în care a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă. Situația e clară acum între cei doi

Mariajul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a fost din greu încercat în ultima perioadă, după ce impresara a făcut dezvăluiri inedite despre infidelitatea soțului ei. Deși ambii soți refuză să vorbească despre un eventual divorț, gestul noului antrenor al echipei Universitatea Craiova a făcut-o pe Anamaria Prodan să reacționeze. Impresara a decis să facă un nou pas către soțul său, iar felul în care a apărut Anamaria după ce Reghecampf a renunțat la verighetă a stârnit uimirea tuturor. Aceasta pare să fie extrem de hotărâtă în ceea ce privește căsnicia sa.

Cum a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă

Laurențiu Reghecampf a refuzat să ofere o declarație concretă în privința zvonurilor de infidelitate lansate în ultima vreme, însă gesturile tehnicianului trădează adevărul din mariajul său cu Anamaria Prodan. Acesta a fost surprins recent în compania unei tinere, în Grecia, despre care unele surse susțin că ar fi amanta acestuia. În plus, Reghecampf a renunțat la verighetă la unul dintre cele mai importante evenimente din cariera sa. La semnarea contractului cu Universitatea Craiova care a avut loc ieri, 27 iulie, antrenorul nu a purtat inelul de la nuntă pe deget. Pe de altă parte, modul în care a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă arată încă o dată că impresara este o luptătoare.

Chiar dacă, în trecut, soția sa îl însoțea pe Reghe la fiecare semnare a contractului cu echipa la care urma să antreneze, de această dată tehnicianul a fost prezent singur la eveniment. În plus, faptul că acesta a apărut fără verighetă pe deget a venit ca o nouă confirmare că în mariajul celor doi există unele tensiuni. Pe de altă parte, Anamaria pare să țină cu dinții de căsnicia cu soțul său, încercând să posteze fragmente din momentele frumoase petrecute alături de el. De curând, impresara împărtășea pe contul său de Instagram o imagine în care apărea la piscină cu Reghe, în fotografie antrenorul purtând totuși verigheta. În plus, o altă imagine recentă dezvăluia faptul că Anamaria Prodan nu a renunțat la inelul de la nunta cu Reghecampf.

Cum a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă
Cum a apărut Anamaria Prodan după ce Reghecampf a renunțat la verighetă

Anamaria a recunoscut infidelitatea soțului său

Deși inițial a negat vehement faptul că mariajul cu Reghecampf nu mai funcționează ca altădată, Anamaria Prodan a făcut recent o dezvăluire incredibilă, recunoscând faptul că Laurențiu Reghecampf a călcat strâmb. Impresara a vorbit cu greu despre situația căsniciei sale, în ciuda imaginii de luptătoare pe care și-a construit-o pe parcursul anilor. Îndurerată și rănită de gesturile soțului său, Anamaria a vorbit totuși cu demnitate și iubire despre partenerul său de viață, despre care spune că nu i-a fost complet fidel.

Eu cred cu tărie că toată această perioadă este una trecătoare și că tot ceea ce se întâmplă acum a fost pus la dospit. Și a crescut, a crescut…Numai că pe mine nu mă doboară nimic. Am auzit, bineînțeles, am și eu urechi. Dar experiența și dragostea pentru soțul meu m-au învățat că atunci când vine furtuna de nisip, trebuie să închid ochii ca nu cumva să-mi intre nisip în ochi. Furtuna trece, nisipul se așază și uite așa nimic nu mă afectează. (…) Atunci când ești suficient de puternic încât să ai capacitatea să ierți, atunci ești unic, greu de găsit și de egalat. Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală, demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare, a declarat ea potrivit playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe