Gerard Pique a vrut să mute meciul Spania – România și a fost înregistrat când îi cerea acest favor președintelui Federației. Cum a apărut Shakira „în această afacere”

Sorin Barbu 29.06.2022, 17:25
Gerard Pique a vrut să mute meciul Spania – România și a fost înregistrat când îi cerea acest favor președintelui Federației. Cum a apărut Shakira „în această afacere”

Gerard Pique este tot mai implicat în afacerile sale și pare să fi lăsat fotbalul pe locul doi. Presa din Spania a publicat o înregistrare în care fundașul lui FC Barcelona îi cere președintelui federației iberice de fotbal să mute data meciului în care naționala înfruntă România. Internaționalul era foarte preocupat că din cauza acestui eveniment o să piardă foarte mulți bani.

Gerard Pique a vrut să mute meciul de fotbal Spania – România

Gerard Pique ocupă multe pagini din presa spaniolă. Și nu doar din cauza despărțirii de Shakira. Fundașul lui FC Barcelona este implicat în foarte multe afaceri și este anchetat cu privire la un comision de șase milioane de euro pe care l-ar fi primit pentru ca Supercupa Spaniei să se dispute în Arabia Saudită.

Pique este proprietarul unei companii care se ocupă de evenimente și a fost implicat și la meciuri din Cupa Davis. Așa a ajuns să-l sune pe președintele Federației Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, și să-l roage să mute data meciului cu România din preliminariile EURO 2020, partidă programată la Madrid pe stadionul „Wanda Metropolitano”.

„Rubi, trebuie să vorbim despre ceva ce e foarte important pentru mine. La naiba, trebuie să-mi faci această favoare orice ar fi. Luni, 18 noiembrie, e meciul Spania – România, pe Wanda. Tot atunci începe Cupa Davis, în Madrid. O să fie inaugurarea”, și-a început Pique pledoaria, conform unor înregistrări obținute de jurnaliștii de la „El Confidencial”.

Cum Luis Rubiales părea să ezite, Pique a scos „artileria” grea. I-a spus că o să cânte Shakira și că toate părțile vor pierde bani mulți.

„În plus, o să cânte Shaki (n.r. – Shakira), nevasta mea. O să fie un show, iar seara o să fie meciuri. Dacă o să fie Spania – România pe Wanda, la naiba, o să ne mâncăm unul pe celălalt. Ne sabotăm.

Eu nu știu care e calendarul și dacă putem să-l mutăm duminică. Ar fi perfect așa. Să ne uităm la calendar. Știu că nu ați început încă să vindeți bilete, așa că ați putea să-l mutați. Să ne uităm dimineața, cu calm”, spune Gerard Pique.

Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație
Pique și Shakira s-au despărțit după 12 ani de relație

„OK. Eu mă uit să vadă dacă e posibil. Nu știu dacă se poate. Dacă e posibil, vom încerca să mutăm meciul. Te îmbrățișez, Geri. Ai grijă de tine”, a fost răspunsul lui Rubiales.

Meciul Spania – România s-a desfășurat conform programului și nu a fost mutat, iar ibericii s-au impus cu 5-0.

În orice caz, apetitul lui Pique pentru bani pare să alimenteze unul dintre zvonurile din ultimele zile. Mai mulți jurnaliști au spus că relația dintre fundașul lui FC Barcelona și Shakira ar fi avut mult de suferit după ce fotbalistul i-ar fi cerut bani artistei, ca să-și finanțeze afacerile, dar a fost refuzat ferm.

Urmăriți Impact.ro și pe