Gerard Pique, fotografiat în club cu blondă misterioasă despre care jurnaliștii englezi scriu că ar fi amanta secretă. Cum a reacționat Shakira

Sorin Barbu 22.06.2022, 15:39
Gerard Pique, fotografiat în club cu blondă misterioasă despre care jurnaliștii englezi scriu că ar fi amanta secretă. Cum a reacționat Shakira

Gerard Pique este din nou în centrul atenției. Se pare că fotbalistul lui FC Barcelona a încercat să scape de ochii curioșilor și și-a adus în Suedia noua iubită, cea care i-ar fi luat locul cântăreței Shakira. Vestea nu i-a picat deloc bine artistei latino.

Gerard Pique, fotografiat în club, alături de o blondă frumoasă

Shakira și Gerard Pique au fost împreună aproape 12 ani și au pozat mereu într-un cuplu fericit unde curge doar „lapte și miere”. Sunt însă tot mai multe zvonuri care spun că cei doi au încercat în acest fel să păstreze aparențele, de dragul celor doi copii, dar că de fapt s-ar fi separat cu multe luni înainte de comunicatul oficial prin care Shakira a anunțat despărțirea.

Jurnaliștii din Spania susțin că Shakira a trecut de mai multe ori cu vederea aventurile iubitului și ar fi fost dispusă să facă același lucru și acum când s-a vorbit despre faptul că în peisaj ar fi apărut o blondă frumoasă, bună prietenă cu soția Rui Puig, fotbalist la gruparea catalană. Numai că de data aceasta, Pique și-a luat bagajele și s-a mutat de acasă într-un apartament. Iar acum a și fost fotografiat, într-un club, alături de o blondă.

Ziariștii de la Daily Mail susțin că Pique a plecat din Spania, pentru o călătorie de afaceri, și a ajuns în Suedia alături de noua iubită, unde au încercat să se distreze într-un club. Poza în care Pique apare alături de această tânără a fost realizată de o femeie de afaceri, proprietara clubului, care s-ar fi enervat că fotbalistul ar fi refuzat să o salute. Așa că a decis să se răzbune și a trimis imaginea ziarelor „colorate”.

Shakira a aflat vestea și l-a puțin timp a fost fotografiată la volanul mașinii sale. Paparazzi au remarcat că artista din Columbia era tristă și abătută.

Urmăriți Impact.ro și pe