VIDEO

Shakira este însărcinată? „Marca” vorbește despre scenariul care poate pune într-o lumină nouă despărțirea de Gerard Pique

Sorin Barbu 23.06.2022, 16:24

Shakira este din nou în centrul atenției. Acum nu mai este vorba de Gerard Pique! Un dans i-a pus pe jar pe fanii cântăreței din Columbia! Aceștia au remarcat că artista are abdomenul ceva mai pufos și s-au întrebat dacă nu cumva este vorba de o nouă sarcină. Acest scenariu a fost preluat și de jurnaliștii prestigiosului site Marca.

Shakira, din nou însărcinată?

Shakira a fost fotografiată acum câteva zile. Părea tristă, preocupată, apatică și s-a vorbit că ar avea ceva probleme de sănătate. S-a spus că starea ei ar avea legătură cu despărțirea de Gerard Pique, dar acum lucrurile merg într-o altă direcție.

Shakira poate ajunge la închisoare

 

Artista din Columbia a apărut curând într-un video-clip, iar fanii ei fideli au fost convinși că ceva s-a întâmplat cu abdomenul artistei, în sensul că acesta nu mai este la fel de plat ca de obicei. S-a mers mai departe și s-a spus că Shakira, care are deja doi copii, ar putea fi din nou însărcinată. Această informație ar putea pune într-o lumină nou atât despărțirea de Pique cât și motivele care au dus la această ruptură.

„Shakira a trecut prin schimbări majore în viața ei în ultima vreme. În mijlocul mult mediatizatei despărțiri, cântăreața columbiană se confruntă cu zvonuri privind o posibilă sarcină. În noul clip, Shakira dansează pentru proiectul NBC la care lucrează.

Userii de pe sociale media au postat nenumărate comentarii legate de abdomenul Shakirei, care pare voluminos în timpul dansului. Shakira nu a făcut încă niciun comentariu pe acest subiect, care, cu siguranță, ar indica un nou capitol în viața ei”, au scris cei de la Marca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NBC Entertainment (@nbc)

În acest timp, Gerard Pique a fost „reperat” într-un club din Suedia, alături de o blondă misterioasă. Fotbalistul a încercat să-și ascundă prezența în acel loc, dar a fost dat de gol de proprietara stabilimentului. Femeia s-a supărat că fotbalistul formației catalane a refuzat să-i salute fiul și atunci i-a făcut o poză pe care a trimis-o pe adresa mai multor ziare de scandal.

Urmăriți Impact.ro și pe