Cum a anunţat Cristiano Ronaldo că va fi tată din nou. Georgina Rodriguez, însărcinată cu gemeni

Ioana Bucur 29.10.2021, 12:23
Cum a anunţat Cristiano Ronaldo că va fi tată din nou. Georgina Rodriguez, însărcinată cu gemeni

Bucurie uriașă în familia superstarului portughez. Cristiano Ronaldo a anunțat într-un mod emoționant că va fi tată din nou. Fotbalistul și superba Georgina Rodriguez așteaptă gemeni.

Cristiano Ronaldo, tată din nou

Se spune că o fotografie poate exprima mai mult decât o mie de cuvinte. Este valabil și în cazul lui Cristiano Ronaldo care a anunțat, în urmă cu câteva ore, că iubita sa, Georgina Rodriguez, este însărcinată cu gemeni.

Fotbalistul a postat pe pagina sa de Instagram, unde este urmărit de peste 360 de milioane de oameni, o imagine superbă cu el și partenera sa, în pat. Superba Rodriguez zâmbește relaxată spre obiectivul aparatului de fotografiat, fără niciun pic de machiaj pe față. Lângă ea, Ronaldo ține în mână două imagini ecografice:

„Suntem încântați să vă anunțăm că vom avea gemeni. Inimile noastre sunt pline de dragoste, abia așteptăm să îi cunoaștem!”, a transmis celebrul fotbalist portughez.

În mai puțin de 24 de ore de la publicare, postarea a strâns aproape 26 de milioane de Like-uri și mii se comentarii.

Ronaldo și Rodriguez mai au împreună o fiică, Alana Martina. Fotbalistul mai are alți trei copii: Cristiano Jr. (născut în iunie 2010) şi gemenii Eva şi Mateo (patru luni şi jumătate), născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

În 2017, starul de pe terenul de fotbal mărturisea că își dorește nu mai puțin de șapte copii.

Cum a anunţat Cristiano Ronaldo că va fi tată din nou
Cum a anunţat Cristiano Ronaldo că va fi tată din nou

„A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”

Printre primii care au transmis felicitări frumosului cuplu a fost mama lui Ronaldo: „Fie ca acești nepoți să vină pe lume sănătoși, pentru acesta este, de fapt, cel mai de preț dar de la viață”, a scris Dolores, potrivit The Sun.

Într-un interviu pentru revista Elle, frumoasa brunetă a dezvăluit anul trecut că s-a îndrăgostit la prima vedere de fotbalist și a simțit imediat că sentimentul era reciproc.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la magazinul Gucci unde lucram eu ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu ne-am revăzut la evenimentul unui alt brand. Atunci am putut vorbi într-o atmosferă relaxată, în afara jobului. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”, a povestit Georgina.

La mijlocul lunii octombrie, Ronaldo a marcat trei goluri, în meciul pe care Portugalia l-a câştigat, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), în Grupa A a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. A fost tripla cu numărul 58 reuşită de Ronaldo în carieră, a zecea la echipa naţională, performanţe record.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...