George Simion, atac dur la adresa lui Orban. Liderul AUR a răbufnit

Stan Filon 01.04.2021, 09:06
George Simion, atac dur la adresa lui Orban. Liderul AUR a răbufnit

A fost scandal de zile mari în Parlament! Șeful Camerei Deputaților, Ludovic Orban, i-a luat peste picior pe colegii săi din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Le-a spus că nu știu ce se întâmplă cu ei și unde au ajuns, dar le-a reamintit că sunt în parlamentul României, unde trebuie să respecte niște reguli.

George Simion, atac dur la adresa lui Orban

Tensiunile din stradă, unde protestatarii strigă împotriva Guvernului și a PNL, s-au transpus și în Parlamentul României, unde AUR a devenit din ce în ce mai vocal. Ludovic Orban nu s-a obișnuit deloc cu noii săi colegi parlamentari din AUR, despre care spune că sunt ”excentrici și neobișnuiți”.

”Sunt excentrici şi neobişnuiţi. Nu sunt obişnuiţi şi nu înţeleg mulţi dintre ei unde se găsesc. Suntem în Parlamentul României, unde ai anumite rigori în ceea ce priveşte comportamentul. Nu poţi să te comporţi… Mănâncă în sala de plen, se filmează, filmează inclusiv şedinţele de Birou permanent, filmează ostentativ, atenţie, mai ales în timp ce vorbesc.

George Simion, atac dur la adresa lui Orban
George Simion, atac dur la adresa lui Orban

”Nu cunosc întotdeauna regulamentul”

E adevărat că cei care îi privesc nu cunosc întotdeauna regulamentul, prevederile regulamentare şi nu îşi dau seama că de multe ori spun nişte năzbâtii care probabil li se par foarte interesante pentru ei”, a declarat Ludovic Orban la Palatul Parlamentului.

Replica a venit imediat și a fost una destul de usturătoare. Cel care i-a dat răspunsul lui Ludovic Orban a fost chiar liderul AUR, George Simion. Acesta i-a spus lui Ludovic Orban să nu mai vorbească despre excentricități. ”Domnul Orban a spus că suntem excentrici şi mâncăm în Parlament. Domnul Orban este ultimul care să vorbească despre excentricităţi, pentru că el bea în Parlament”, a declarat George Simion.

Simion spune că nu AUR a scos lumea în stradă

George Simion, liderul AUR care a mobilizat românii pe rețelele de socializare spune acum că nu AUR organizează protestele, mai ales după ce s-a început să se caute vinovații pentru protestele violente din ultimele zile. După c i-a chemat pe români în stradă, George Simion spune acum că nu AUR a organizat protestele.

„Am participat, în continuare membrii AUR vor participa la protestele din toată ţara, în funcţie de decizia proprie, este opţiunea de a lupta pentru libertate. Noi ne-am asumat să fim alături de români la aceste proteste, nu organizăm, dar participăm. (…) Românii sunt îndreptăţiţi să iasă în stradă, este protestul lor, este protestul românilor simpli”, a adăugat Simion.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...