George Simion a ironizat un politician, într-un live pe Facebook. L-a ridicat de la pământ. ”Fără violență!”

Ana Anitoiu 25.11.2021, 23:05
George Simion a ironizat un politician, într-un live pe Facebook. L-a ridicat de la pământ. ”Fără violență!”

George Simion a ironizat un politician, într-un live pe Facebook, joi, când Guvernul Ciucă a primit votul de învestitură. Liderul AUR l-a ridicat de la pământ pe colegul său dintr-un alt partid și inițial i-a spus greșit numele.

Cum l-a ironizat George Simion pe politician

Fără să poarte o mască de protecție în Parlamentul României, George Simion s-a filmat în timpul unui schimb de replici cu un coleg. Inițial, l-a prezentat drept ”Iulian Bulai de la PNL” și abia apoi drept Pavel Popescu. Cei doi seamănă, dar primul este membru USR. La un moment dat, el l-a ridicat pe interlocutorul lui de la pământ, cu un braț, ceea ce i-a determinat pe alți oficiali să-i spună: ”Fără violență!”.

”Pavel Popescu: Mai plătiți din banii Rusiei campanii antivacciniste? George Simion: Domnul acesta dă pe Facebook 20.000 de lei. Uitați-l, cu fața asta a lui, 20.000 de lei”, a început dialogul dintre cei doi, după care, deși Pavel Popescu vorbea, liderul AUR a început să meargă mai departe.

”Pavel Popescu: Te rog frumos. Am dat ca să contracarăm campania lui antivaccinistă

George Simion: Dar ai dat degeaba. Uite, lumea îmi dă like-uri aici, ție nu-ți dă. De ce nu-i dați? Dați-i și lui un like, că plătește din banii voștri 20.000 de lei

Pavel Popescu: Tu vrei să-i omori prin campaniile tale antivacciniste”, a continuat schimbul de replici.

George Simion a ironizat un politician, intr-un live pe Facebook. L-a ridicat
Captura in miscare din momentul in care George Simion l-a ridicat pe Pavel Popescu

George Simion a încercat să-l ironizeze și pe Alexandru Rafila

De asemenea, George Simion a încercat să-l ironizeze și pe Alexandru Rafila, căruia i-a urat succes pentru mandatul pe care l-a primit în funcția de ministru al Sănătății, în Guvernul Nicolae Ciucă.

”George Simion: Mult succes, domnule ministru, să știți că nu vrem interdicții, nu vrem obligaitivități

Alexandru Rafila: Dar sunteți responsabil pentru sănătatea românilor? Da? Aste e bine.

George Simion: Și dacă putem dezbate, noi suntem de acord. Atâta timp cât se discută. Să nu se impună.

Alexandru Rafila: Așa e. Să nu se impună, să se discute, dar la un moment dat trebuie să luăm și decizia.

George Simion: Bine, la un moment dat, după ce se discută temeinic. Cu toate părțile”, a fost dialogul dintre Alexandru Rafila și George Simion, în continuare fără o mască de protecție.

George Simion, ironii la adresa lui Florin Cîțu

Totodată, liderul AUR a lansat ironii la adresa lui Florin Cîțu, care a devenit oficial președinte al Senatului. George Simion a criticat joi în Parlament formarea coaliției de guvernare PNL – PSD – UDMR.

“Unde s-a ascuns Florin Cîţu? Îi este frică, este jenat. Poate intră în depresie. Unde este micuțul? Unde a plecat Florin Cîțu? Probabil este cu domnul Klaus Iohannis, acolo. L-a trimis la produs, l-a trimis la câștigat președinția Partidului Național Liberal.

Ce s-a întâmplat? Domnii de la Partidul Național Liberal, ce s-a întâmplat? Dacă aveți demnitate, un singur lucru. Bila neagră în urna albă, și bila albă în urna neagră”, a spus George Simion.