George Simion nu-l iartă pe Nicușor Dan. Unde l-ar trimite pe primarul Capitalei: „Nu e posibil să aibă o asemenea prestație”

Ioana Bucur 19.11.2021, 00:03
George Simion nu-l iartă pe Nicușor Dan. Unde l-ar trimite pe primarul Capitalei: „Nu e posibil să aibă o asemenea prestație”

Întâlnire de gradul zero în Parlamentul României. George Simion și Nicușor Dan au avut un schimb acid de replici după audierea de miercuri. Liderul AUR a dezvăluit ce a observat la primarul Capitalei și i-a dat și un „sfat”.

George Simion și Nicușor Dan, spectacol pe scările Parlamentului

Nicușor Dan s-a ridicat și a părăsit, miercuri, sala în care era audiat de membrii Comisiei parlamentare de anchetă privind preţul energiei. Primarul Capitalei a declarat că ședința s-a transformat într-un circ, iar vinovat ar fi fost chiar președintele comisiei.

„Din păcate, şedinţa asta a fost un circ pe care l-a generat preşedintele comisiei. Din respect pentru ceilalţi membri ai comisiei, pentru bucureşteni şi pentru această problemă foarte serioasă (factura la căldură – n.r.), am stat şi am discutat la obiect pe toate subiectele tehnice pe care am fost invitat.

Sunt gata să dau orice fel de răspuns şi sunt gata să colaborez cu instituţiile statului pe orice înseamnă rezolvarea problemei termiei bucureştenilor. Nu am mai putut să stau în condiţiile în care preşedintele face declaraţii politice”, a explicat Nicuşor Dan.

Prezent la audiere, George Simion a încercat să îl convingă pe primar să rămână. Imaginile cu liderul AUR urmărindu-l pe scări și arătându-i ieșirea din clădire au făcut furori în mediul online.

George Simion nu-l iarta pe Nicusor Dan. Unde l-ar trimite pe primarul Capitalei
Nicușor Dan. FOTO: Inquam Photos / Ilona Andrei

„Domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă”

Joi, Simion a dezvăluit că întâlnirea cu Nicușor Dan i-a dat motive de îngrijorare, liderul AUR spunând că edilul pare să fie „într-o depresie gravă”.

„I-am lăsat și un comentariu pe Facebook că e cazul, după un an de zile, să înțeleagă. Nu mai e un ONG-ist, e primarul general al Bucureștiului și trebuie să se ocupe de căldură, de plata facturilor, trebuie să ne dea un preț. trebuie să fie lumea lămurită.

Sincer să vă zic – și uman vorbind – domnul Nicușor Dan mi s-a părut într-o depresie gravă. Și asta este de înțeles, cumva, dar măcar să își ia două-trei săptămâni vacanță, să caute ajutor specializat, să revină în forță, pentru că nu e posibil să aibă o asemenea prestație.

Pur și simplu s-a ridicat din timpul comisiei, nu am putut să-i adresez nicio întrebare și a plecat. Și își uitase și paltonul, că a ieșit la declarații și după aia s-a dus înapoi în cameră după palton, mă întreba pe unde să iasă. În fine, l-am dus până la urmă, l-am condus”, a spus George Simion în ediția de joi a emisiunii Sinteza Zilei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...