George Mihăiță, mesaj special pentru copilul lui Theo Rose cu Anghel Damian: „Nu lăsa pe nimeni să se bage” (exclusiv)

Corina Oprea 14.06.2023, 18:35
George Mihăiță, mesaj special pentru copilul lui Theo Rose cu Anghel Damian: „Nu lăsa pe nimeni să se bage” (exclusiv)

Theo Rose a devenit mămică pentru prima dată! Celebra cântăreață este în culmea fericirii de când a adus pe lume primul ei copil, dar se pare că împarte aceleași emoții și cu persoanele dragi. George Mihăiță, colegul său de la Clanul, i-a transmis un mesaj impresionant iubitei actrițe și iubitului ei, dar și micuțului Sasha, prin intermediul Playtech.

George Mihăiță, mesaj emoționant pentru Theo Rose

Este bucurie mare în familia Clanul, după ce s-a dat vestea că Theo Rose a devenit mamă. Artista, mai nou și actriță, a născut astăzi un băiețel perfect sănătos, care a adus zâmbetul pe buze tuturor celor care o iubesc pe cântăreață și iubitul ei, Anghel Damian.

Colegii de la ProTV sunt în culmea fericirii, iar unii dintre ei chiar au ținut să îi ureze bun-venit micuțului și să îi transmită câteva gânduri bune. Printre cei mai entuziasmați de venirea pe lume a lui Sasha se numără și George Mihăiță, care îl interpretează în serial pe Tătuțu. El și Theo au o relație specială, mai ales că în peliculă formează o familie.

Marele actor a mărturisit că se simte ca un bunic proaspăt, căruia i-a venit pe lume nepotul. Gheorghe Mihăiță se bucură foarte mult pentru reușita lui Theo și Anghel

„Bucurie fără margini! Parcă a născut cineva din familia mea. De fapt, Theo fiind îngerașul meu păzitor, dar și Angheluș, sunt ca și copiii mei. Sunt bunic! Bunic artistic! Nepotul lui Tătuțu, cum ar zice Bebe, `ca-ți-aș gura lui!”, a sunat mesajul special al marelui artist oferit fericiților părinți prin intermediul PLAYTECH ȘTIRI.

Ce-i urează Tătuțu lui Sasha

Tătuțu simte că Sasha este ca nepotul lui și speră că va avea o viață frumoasă. I-a transmis nou-născutului să-i protejeze pe părinții săi când va crește și să se asigure că povestea lor de iubire nu se va sfârși nicidată.

Actorul arde de nerăbdare

„Ăsta micu`, nu lăsa pe nimeni să se bagă în iubirea lui mămica și tăticul tăi! Tătuțul trimite complimente. Fără număr! De abia aștept să-i revăd și să-i felicit și personal. Va fi o dublă bucurie!”, a mai adăugat el.

Urmăriți Impact.ro și pe