George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan. Mărturisiri emoționante ale actorului

Mirabela Vasile 10.09.2020, 13:31
George Burcea vrea să se împace cu Andreea Bălan. Mărturisiri emoționante ale actorului

George Burcea vine cu declarații controversate. Se pare că actorul a dat cărțile pe față și a făcut un anunț surprinzător despre Andreea Bălan. Reacția vedetei a venit la scurt timp și a făcut lumină. Astfel, actorul a recunoscut că își dorește să se împace cu fosta lui soție. George Burcea a declarat că așteaptă din partea juratei ”Te cunosc de undeva” o posibilă împăcare.

George Burcea, declarație controversată despre Andreea Bălan

Actorul susține că Andreea Bălan va rămâne mereu în sufletul lui și nunumai. Actorul a spus povestea din spatele tatuajelor sale, unele dintre acestea fiind chiar cu artista.

„Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg, dacă mă despart de ea”, a spus actorul în cadrul unei emisiuni televizate.

Cu privire la motivul despărțirii dintre cei doi, actorul a declarat că experiența nefericită din copilărie l-a adus în punctul să repete greșeala pe care părinții săi au făcut-o și anume să destrame familia.

„În momentul în care ai un background asemănător ca al meu, adică unde o familie se destramă că mama venea foarte rar acasă sau că pe tata l-am văzut prima dată la 18 ani, rata să destrami și tu familia la rândul tău este destul de mare. Toate traumele din copilărie, toate greutățile, toate lacrimile te-au făcut să ajungi pe calea asta.”, a mai adăugat George Burcea.

Andreea Bălan a venit imediat cu o reacție la interviul acordat de fostul ei soț. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu un mesaj care îi dă de gândit actorului.

„Uneori inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi”, a scris Andreea Bălan la descrierea fotografiei.

După separarea de fosul soț, Andreea Bălan și-a axat energia pe cele două fetițe ale sale, cu care-și petrece timpul acasă sau în vacanțe. Cu toate acestea, vedeta nu a uitat de viața ei amoroasă și a fost surprinsă alături de un alt bărbat, în repetate rânduri.

Ce relație are George Burcea și Viviana Sposub

De altfel, George Burcea a fost implicat de curând într-un episod nu prea favorabil pentru el, având în vedere că regretă despărțirea de artistă. Gurile rele spun că actorul ar avea o relație cu fosta asistentă de la ”Vorbește lumea”, Viviana Sposub.

Ce se intampla cu adevarat intre Viviana Sposub si George Burcea
Ce se intampla cu adevarat intre Viviana Sposub si George Burcea

Oamenii susțin că între cei doi ar exista ceva încă de pe vremea când George Burcea era încă într-o relație cu Andreea Bălan. Totuși, se pare că relația apropiată între George și Viviana provine din faptul că amândoi sunt din Botoșani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI