Andreea Bălan îi pregătește o lovitură cruntă lui George Burcea. ”Trebuie să dea o sumă care e mult peste posibilitățile lui”

Elena Avramescu 11.08.2020, 19:47
Andreea Bălan îi pregătește o lovitură cruntă lui George Burcea. ”Trebuie să dea o sumă care e mult peste posibilitățile lui”

Se pare că cel mai mediatizat divorț de anul acesta este cel dintre Andreea Bălan și George Burcea. Chiar dacă doreau să rezolve lucrurile cât mai simplu, până la urmă cei doi ar putea ajunge la tribunal. George i-ai fi adus niște acuzații nefondate care au scos-o din sărite pe Andreea.

Andreea Bălan îi pregătește o lovitură cruntă lui George Burcea

George Burcea a depus o depoziție la Tribunal cu privire la divorț, iar în aceasta era menționat faptul că Andreea Bălan nu i-ar fi fost fidelă. Astfel că artista a avut un adevărat șoc când a aflat acest lucru.

”Andreea Bălan a crezut că nu aude bine când a aflat ce spune George Burcea despre ea. El susținea, voalat, că Andreea Bălan nu i-ar fi fost fidelă de-a lungul mariajului, ceea ce este, evident, absurd. În primul rând, mariajul lor a ținut doar câteva luni, cei doi despărțindu-se în iarnă, atunci când el a fost nevoit să își ia hainele și să plece din casa ei.

În al doilea rând, el sugerează că relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una mai veche, dar adevărul este că ea și Tiberiu au început să vorbească abia în luna iunie. Dar el vrea să o discrediteze pe Andreea, acum este și ea convinsă că va avea parte de un proces dificil. El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră.

Andreea Bălan îi pregătește o lovitură cruntă lui George Burcea
Andreea Bălan îi pregătește o lovitură cruntă lui George Burcea

”Trebuie să dea o sumă care e mult peste posibilitățile lui”

De altfel, Andreea Bălan a încercat ani la rândul să îl ducă la diverse reality-show-uri, dar George Burcea era refuzat de fiecare dată, în ciuda faptului că era partenerul ei de viață, iar acum, brusc, când a început scandalul, a devenit interesant….

În opt luni, de când Andreea Bălan și George Burcea sunt despărțiți, el nu a contribuit cu nimic la creșterea fetițelor pe care le au împreună. Normal, când se va pronunța divorțul, el va trebui să plătească o sumă mare, din urmă, pentru pensia alimentară, iar suma cu pricina depășește cu mult posibilitățile lui financiare”, a spus o sursă apropiată fostului cuplu pentru WOWbiz.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...