George Burcea, ultimatum pentru Andreea Bălan. ”Să termine cu minciunile!”

Andreea Bisinicu 15.09.2020, 12:59
George Burcea, ultimatum pentru Andreea Bălan. ”Să termine cu minciunile!”

E sau nu pregătit pentru o nouă relație? S-a îndrăgostit de altcineva? În ce relații a rămas cu fosta lui soție și ce spun fetițele lui despre faptul că tati nu mai stă cu ele în aceeasi casă. George Burcea a făcut lumină și a răspuns celor mai arzătoare dileme ale fanilor.

Ce ultimatum i-a dat George Burcea Andreei Bălan

Tinerețe fără bătrânețe și viață fără…Andreea Bălan. George Burcea a vorbit deschis despre carieră, participarea la emisiunea Ferma de pe PRO TV dar și despre relația cu fosta lui soție.

De când s-a făcut publică separarea sa de cântăreața Andreea Bălan, actorul a picat în centrul atenției mass-media. Recent, George Burcea a acceptat propunerea celor de la PRO TV de a participa la reality-showul „Ferma”. Actorul a spus că nu se teme de provocări. Este obișnuit cu munca grea de mic copil, atunci când își ajuta bunicii din provincie cu muncile câmpului.

Divorțul de Andreea Bălan, cel mai greu hop

La întoarcerea din emisiune, George Burcea a mărturisit că îl așteaptă un hop important de trecut. Divorțul de Andreea Bălan mai are puțin și va fi finalizat. Întrebat dacă are ceva să-i reproșeze fostei consoarte, Burcea a negat.

Actorul a vorbit franc despre mama fetițelor sale și a subliniat faptul că nu are niciun regret. Îi mulțumește blondinei pentru cele două mari minuni ale vieții sale: fiicele lui, Ella Maya și Clara:

„Andreei îi mulțumesc pentru fetițe și pentru multele momente care m-au dezvoltat ca om. În rest, vedem noi…le descurcăm pe toate atâta timp cât există o minimă înțelegere, cât renunțăm la orgolii, victimizare și mai ales la minciuni în presă…”

George Burcea, ultimatum pentru Andreea Bălan. ”Să termine cu minciunile”.
George Burcea, ultimatum pentru Andreea Bălan. ”Să termine cu minciunile”.

„Am învățat că în viață e bine să fii pregătit oricând pentru orice. Nu, nu am regrete față de fosta căsătorie. Cred că trecutul trebuie lăsat deoparte și e nevoie să ne ocupăm mai mult de prezent. Din acțiunile trecutului nu poți schimba mai nimic și de aceea este bine să fim împăcați cu toate deciziile pe care le-am luat în anumite momente. Sunt un om care este împăcat cu trecutul lui și mândru de trecutul lui, pentru că toate m-au adus astăzi în acest punct, iar astăzi sunt fericit.”, a declarat George Burcea într-un interviu exclusiv pentru Click.

Pregătit pentru o nouă relație?

E singur, tânăr, ambițios și chipeș, iar domnișoarele nu se sfiesc să roiască în jurul lui. Deși abia a ieșit dintr-o căsnicie care a ținut cu sufletul la gură lumea showbizului autohton, George Burcea nu refuză vehement ideea de a se reîndrăgosti sau de a se implica într-o altă relație amoroasă:

„Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu.”, a declarat actorul tot pentru Click.

Întrebat dacă are regrete și ce face pentru a trece mai ușor peste un eșec, actorul a evidențiat faptul că e mai bine să-ți trăiești viața fără să privești în trecut, pentru că suma deciziilor pe care le-ai luat în viață este ceea ce îți definește caracterul. La începutul lunii februarie, celebra cântăreață Andreea Bălan și partenerul său de viață, George Burcea, au anunțat că s-au despărțit, la doar câteva luni după ce s-au căsătorit, în septembrie 2019. Cei doi au format un cuplu timp de patru ani. Rodul iubirii lor îl reprezintă cele două fetițe, Ella și Clara.

Pe George Burcea îl poți urmări la „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, pe PRO TV, iar Andreea Bălan este, de 15 sezoane, în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe