Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună?! Detaliul care i-a dat de gol

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 17:41

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat de câteva luni și acum vor să ducă totul până la capăt. De curând a început și războiul în instanță, după ce Andreea a făcut primul pas. Între cei doi părea că nu mai există cale de întoarcere. Dar recent au apărut mai multe speculații despre împăcarea dintre cei doi. Ce detaliu i-a dat de gol?

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou împreună?

George Burcea și Andreea Bălan s-au despărțit de aproape 4 luni, dar de curând a apărut un detaliu care îi pune pe gânduri pe majoritatea fanilor. Actorul se pare că iubește să meargă în vizită la fosta lui soție pentru a-și petrece timpul cu cele două fetițe. Acesta a și postat o poză din care au apărut mai multe speculații, precum că s-au împăcat chiar înainte de divorț și că locuiesc sub același acoperiș. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul și-a fotografia fetițele în bucătăria Andreei și a transmis un mesaj emoționant.

„Bucãtãria mea. Mâncãcioasele mele ??❤️❤️”, este mesajul actorului care a început să creeze semne de întrebare despre relația cu Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună?! Detaliul care i-a dat de gol
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună?! Detaliul care i-a dat de gol

Cum decurge vizita lui George Burcea?

În urmă cu câteva săptămâni Andreea Bălan a vorbit despre vizita lui George Burcea în casa ei. Totodată, vedeta le-a transmis fanilor și cum a reușit să depășească momentele grele din viață, iar fetițelor sale le-a explicat că tatăl lor nu mai stă sub același acoperiș cu ei. Andreea Bălan a mai mărturisit că nu caută nici un iubit momentan și că este foarte ok alături Ella și Clara.

„Nu caut un nou iubit. Au trecut aproape patru luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, eu și fetițele ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă. M-ați întrebat cum reacționează Ella sau dacă Ella știe. Ei bine, un copil, la trei ani, nu înțelege și nu prea pricepe ce înseamnă un divorț. Ea știe că tati vine din când în când, că tati lucrează. Copiii nu au noțiunea timpului, nu știu ce înseamnă o zi, un minut, o oră sau o săptămână. Pentru ei, timpul trece altfel… Le ofer fetițelor tot felul de activități, le ajut să treacă peste această perioadă…”, a mărturisit Andreea Bălan într-un vlog de pe canalul ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI