Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și George Burcea. Nimeni nu s-ar fi așteptat să se ajungă aici

Rădulescu Valentin 25.07.2020, 08:47

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea este acum istorie, după ce artista și-a făcut apariția lângă Tiberiu Argint. Dar de curând au apărut mai multe dezvăluiri despre cum se înțelege în prezent cu George Burcea. Ce consideră Andreea despre el?

Cum se înțelege Andreea Bălan cu George Burcea?

Andreea Bălan a dovedit în ultima vreme că l-a uitat de tot pe George Burcea, tatăl copiilor ei, iar acum este din nou fericită și își face apariția cu noul ei iubit. De curând, au apărut și mai mult informații despre frumoasa artistă, acelea că Andreea Bălan ar fi divorțat deja de George Burcea dacă nu era pandemia. Cântăreața îl consideră acum pe George Burcea doar fostul soț și nimic mai mult.

„Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente

Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

Andreea Bălan a întrerupt orice legătură cu George Burcea

Deși erau considerate unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, cei doi au rupt acum orice formă de legătură. Andreea nu mai vorbește deloc cu George nici la telefon, iar când acesta vine să își revadă fetițele, artista îl lasă pe George sub supravegherea mamei ei. De asemenea, Andreea Bălan a avut și un mare șoc atunci când a fost la un pas de moarte, iar probleme au început să se adune. Totodată, potrivit informațiilor, George Burcea nu a vrut nici măcar să își ceară scuze în fața Andreei, pentru lucrurile urâte pe care i le spunea.

”Andreea Bălan a avut un adevărat șoc atunci când a fost la un pas de moarte. Atunci, cum ea este femeie organizată, cum vrea să fie sigură că totul este bine pentru fetițele sale, a decis să se căsătorească cu George Burcea, se gândea că ar putea muri oricând și că trebuie să lase toate lucrurile în ordine. Pe vremea aceea, avea încredere că el va fi potrivit pentru acest lucru.

Apoi au intervenit problemele, iar George Burcea, pe lângă droguri, a avut și ieșirile publice contra Andreei, iar acest lucru este, probabil, imposibil de iertat, mai ales la cum e ea. Și, pe de altă parte, el nici măcar nu a încercat să își ceară scuze după ce a vorbit de Andreea așa cum a vorbit, lucru pe care nu l-a făcut niciun alt bărbat din trecutul ei, cu atât mai mult tatăl copiilor ei și soțul”, au mai declarat sursele pentru Wowbiz.

Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și George Burcea. Nimeni nu s-ar fi așteptat să se ajungă aici
Ce se întâmplă acum între Andreea Bălan și George Burcea. Nimeni nu s-ar fi așteptat să se ajungă aici

Andreea Bălan și George Burcea nu se mai puteau înțelege

Cei doi au ajuns la un pas în relație în care nimic nu mai mergea bine, iar George Burcea devenise foarte violent cu Andreea, care făcea aproximativ toată munca și aducea bani în casă, după ore bune petrecute la concerte, înregistrări și filmări. În prezent Andreea este foarte fericită alături de fetițele ei, cu care se distrează și este foarte mândră de ele. Rămâne să vedem însă cum evoluează relația cu Tiberiu Argint, noul ei partener.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea Balan, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea Balan aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă”, au mai dezvăluit sursele.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe