George Burcea este disperat! Andreea Bălan nu-i răspunde la telefon și nu are acces la fetițele sale: „De când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea”

Iancu Andreea 06.11.2020, 13:02
George Burcea este disperat! Andreea Bălan nu-i răspunde la telefon și nu are acces la fetițele sale: „De când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea”

Actorul George Burcea a fost surprins de vestea că Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital. Fostul soț al artistei a aflat din presă că aceasta trece prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu edem abdominal. De asemenea, în încercarea de a lua legătura cu Andreea, George a declarat că aceasta nu îi răspunde la telefon.

George Burcea nu a reușit să vorbească cu Andreea Bălan

Fostul soț al cântăreței a recurs la gesturi disperate pentru a lua legătura cu Andreea Bălan de când el și iubita sa, Viviana Sposub, au ieșit din carantină. Totuși, Andreea pare de negăsit. George a ajuns chiar și în fața porții casei în care locuiesc fetițele sale, a sunat-o pe mama artistei și pe Andreea Antonescu, însă nu a primit niciun răspuns.

„Eu de când am ieșit din carantină încerc să dau de Andreea, doar că absolut nimeni nu-mi răspunde la telefon. Am sunat-o și pe mama ei, am sunat și bona, m-am plimbat prin fața porții, am sunat chiar de acolo. Problema e că nimeni nu mi-a răspuns, i-am scris și Andreei Antonescu, tuturor. Nimeni nu a vrut să-mi zică nimic.

Eu am insistat pentru a-mi vedea fetele. Ultima dată când am vorbit mi-a zis să îmi fac testul covid după ce ies din carantină, fără test nu mă primește și cam atât. Apoi nu mi-a mai răspuns, am aflat din presă, la rândul meu, ce s-a întâmplat, nu știam nici că a fost operată, nici că se simțea rău.

În continuare încerc să dau de cineva care să îmi comunice și mie situația. Sper ca Andreea să fie bine și să nu aibă o problemă foarte gravă de sănătate”, a declarat George Burcea pentru fanatik.ro.

Andreea Bălan a fost internată de urgență la spital după ce a acuzat dureri abdominale
Andreea Bălan a fost internată de urgență la spital după ce a acuzat dureri abdominale

George Burcea și Viviana Sposub, testați pozitiv cu noul coronavirus

Fostul concurent de la Ferma s-a îndrăgostit în timpul competiției de la Pro TV de frumoasa Viviana Sposub. Cei doi au fost însă diagnosticați cu Covid-19 și au stat izolați la domiciliu timp de două săptămâni. Vindecat, actorul, care se simte extrem de atașat de fetițele sale și-ar fi dorit să le revadă. Totuși, se pare că Andreea Bălan i-a impus o condiție după ce George a trecut cu bine peste boală.

Astfel, fostul soț al artistei ar trebui să se prezinte cu un al doilea test, negativ, înainte de a le vizita pe micuțe. Deocamdată, Andreea se află încă în spital, iar mama vedetei se ocupă de îngrijirea copilelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...