Câți bani a primit Andreea Antonescu, după ce a pozat dezbrăcată. „La 1,57 m şi 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy”

Diana Dumitrache 08.07.2020, 11:23

Istoria mondenă a Andreei Antonescu este una plină de controverse şi informaţii picante. De departe, momentul care a şocat întreaga ţară a fost apariţia în revista Playboy. Dar câţi dintre cei care au crescut cu cele două Andre ştiu suma fabuloasă pe care a încasat-o artista pentru pictorial?

Andreea Antonescu, adorată de sute de mii de puştoaice!

La finalul anilor ’90, Andreea Antonescu şi Andreea Bălan devin peste noapte vedete naţionale. Cele două puştoaice fac furori cu piesele lor. Practic, posterele cu trupa Andre sunt în camerele tututor adolescentelor din acea perioadă.

Piesele lor, însă, şi hainele sexy nu sunt chiar pe placul părinţilor. Melodii precum „Liberă la mare” sau „Noapte de vis” aveau versuri considerate destul de deocheate la vremea aceea.

În ciuda a tot, Andre a făcut furori. Formaţia a fost numită „trupa românească cu cele mai multe vânzări”, câştigând doar în 2002 numeroase premii. Cele patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute sunt dovada succesului. Practic, Andreea Antonescu era vedeta la scara naţională!

“Prinţesele muzicii dance” s-au despărţit în ciuda succesului fulminant

“Cea mai bună trupă pentru adolescenti”, însă, se desparte la scurt timp din cauza neînţelegerilor. În 2019, cele două Andree se reunesc. Ba chiar scot şi o piesă împreună: “Reset la inimă”.

Cel mai controversat episod din viaţa de vedetă a Andreei Antonescu – pictorialul din Playboy

La nici 20 de ani, jumătatea brunetă a trupei Andre şochează pe toată lumea! Andreea Antonescu decide să pozeze într-o revistă pentru bărbaţi. Puţini sunt însă cei care ştiu că pentru pictorialul din Playboy, solista a primit o sumă fabuloasă.

Câți bani a primit Andreea Antonescu, după ce a pozat dezbrăcată.
Câți bani a primit Andreea Antonescu, după ce a pozat dezbrăcată. „La 1,57 m si 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy”

Andreea a băgat in buzunar 30.000 de dolari, fiind și cel mai vândut număr al revistei.

Sunt asumată! Îmi asum până și acel episod. Negocierile au început cu tata. Îmi amintesc că se bătuse palma pentru o anumită sumă de bani cu care nu eram de acord, dar condiția fusese să nu apar complet în costumul Evei, doar în partea care era cel mai cerută de public. Dar, nu a fost să fie atunci.

Practic, pozatul meu în Playboy a fost o întâmplare. Pe vremea aceea eram prietenă foarte bună cu Capatos, care se mutase la revistă Playboy. Și am zis OK, dacă cea mai bine plătită a fost Loredana, am zis ce ar fi să cer eu o sumă mai mare. Asta ca să fiu sigură că nu pozez. N-am negociat absolut nimic, am aruncat suma asta de bani, a mărturisit vedeta.

Ce a făcut cu banii?

Onorariul-record primit de la Playboy l-a investit în afacerea iubitului de atunci.

Eu, la 1,57 m şi 40 kg, am rămas cea mai bine plătită vedetă Playboy. Cu banii n-am făcut nimic, întotdeauna am fost genul de persoană care și-a dorit o familie. Am investit în ceea ce numeam eu pe atunci familie. Dar n-a fost să fie, asta e, cu toții avem eșecuri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...