Gata, Oana Zăvoranu e pregătită să devină mamă. Se va întâmpla cât de curând (exclusiv)

Ana Anitoiu 20.08.2021, 08:36

Oana Zăvoranu a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact că este gata să devină mamă, dar nu oricum. Vedeta este hotărâtă să apeleze la o mamă-surogat și a explicat de ce a luat această decizie și de ce crede că nu este important să fie ea cea care să-și poarte copilul în pântece.

Unde vrea Oana Zăvoranu să meargă ca să poată deveni mamă. Când va începe demersurile

Dezvăluirile Oanei Zăvoranu vin la scurt timp după ce au apărut speculații că ar fi gravidă, din cauza unor fotografii în care apare într-o rochie ”umflată” din cauza vântului. Vedeta a spus că vrea să devină mamă și că a stabilit împreună cu soțul ei, Alex Ashraf, ca la toamnă să meargă la Kiev și să înceapă demersurile pentru căutarea unei mame-surogat.

“E un gând mai vechi al meu. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat. Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi.

Fiindcă s-au mai văzut poveşti cu mame-surogat care au încercat tot felul de şantaje ulterioare asupra părinţilor în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuţi sau milionari de-a dreptul. Aşadar, numai mama-surogat până o găseşti, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu ţine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a spus Oana Zăvoranu pentru Playtech-Impact.

Oana Zavoranu e pregatita sa devina mama. Se va intampla cat de curand
Oana Zavoranu si sotul ei

De ce vrea Oana Zăvoranu să apeleze la o mamă-surogat

Oana Zăvoranu a explicat că vrea să apeleze la o mamă-surogat deoarece își dorește să aibă un copil, dar nu este făcută să ducă o sarcină. Vedeta nu se vede trecând ca majoritatea femeilor gravide prin ”tot felul de stări”, să fie nevoită să meargă la toaletă din zece în zece minute sau să aibă degetele umflate.

În plus, vedeta este de părere că nu contează deloc că nu își va ține copilul în pântece. Oana Zăvoranu a explicat că din punctul ei de vedere, mamă și tată sunt persoanele care cresc copilul și îi asigură viitorul.

Ce gen își dorește Oana Zăvoranu să aibă copilul ei

Cât despre genul copilului, Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, știe ce își dorește. Bebelușul ei va trebui să fie băiat negreșit! Vedeta are deja unele imagini în minte în legătură cu ce va face în viitor de dragul fiului ei.

“Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizaţi ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoţocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a spus Oana Zăvoranu.

Urmăriți Impact.ro și pe