Oana Roman iese la atac. Ce a putut să îi spună Oanei Zăvoranu, nu a mai ținut cont de nimic

Badea Violeta 15.07.2021, 15:07

Oana Roman iese la atac! Războiul dintre două dive este departe de a se fi încheiat. Fiica lui Petre Roman nu s-a mai putut abține și a desființat-o pe Oana Zăvoranu. Replica a venit după ce frumoasa brunetă i-a văzut într-o fotografie pe Pepe și pe Oana Roman.

Oana Roman iese la atac

Oana Roman este mai fericită ca niciodată, deoarece s-a împăcat cu fotul său soț. După un divorț care a zguduit tot showbiz-ul românesc, fiica lui Petre Roman a decis să-i mai acorde o șansă lui Marius Elisei. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată și petrec foarte mult timp împreună.

Cu toate că viața ei a luat o întorsătură pozitivă, Oana Roman nu are liniște fiindcă este atacată din toate părțile. Haterii din mediul online o acuză că își modifică pozele, iar Oana Zăvoranu a pus tunurile pe ea după ce s-a fotografiat cu Pepe.

Toți fanii sunt obișnuiți cu stilul direct al frumoasa actrițe și cei care o urmăresc pe rețelele de socializare se amuză copios de modul în care le descrie pe unele persoane publice. De data aceasta, diva a lansat o serie de atacuri către Oana Roman.

 „Ursoaico, când te apropii de bichon, și peruca o ia razna.”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul unei fotografii cu fiica lui Petre Roman și Pepe.

Oana Roman iese la atac
Oana Roman iese la atac

Ce a putut să îi spună Oanei Zăvoranu, nu a mai ținut cont de nimic

La scurt timp, Oana Roman nu s-a putut abține și a jignit-o grav pe diva din „Sacrificiul”. Soția lui Marius Elisei a observat că Oana Zăvoranu a făcut o greșeală gramaticală. Bruneta a scris „apropi” cu un singur „i”, moment perfect pentru Oana Roman de a o ataca.

„Cât de frumos să dai cu hate fiind în halul ăsta de agramat!!”, a sscris Oana Roman cu privire la Oana Zăvoranu.

Cele două dive sunt într-un război continuu de multă vreme. În urmă cu ceva timp, Oana Zăvoranu a declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că se vede clar că Oana Roman este îndrăgostită de Pepe și că după divorțul de Raluca, ea ar fi sperat să aibă o relație cu artistul. Potrivit brunetei, fiica lui Petre Roman ar fi încheiat relația cu Marius Elisei tocmai din acest motiv.

Urmăriți Impact.ro și pe