Galați: Un bărbat de 61 de ani a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale. Ce s-a întâmplat cu fata

Daniela Alexandru 02.02.2021, 19:34
Galați: Un bărbat de 61 de ani a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale. Ce s-a întâmplat cu fata

Un bărbat a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale. Un caz de o gravitate aparte a avut loc la Galați. Un bărbat de 61 de ani a violat-o de mai multe ori pe fiica concubinei sale. Fata, de doar 13 ani se află, în acest moment, la Centrul pentru Protecția Victimelor Infracțiunilor din cadrul Direcției Județene pentru Protecția Copilului Galați.

Un bărbat a abuzat-o sexual pe fiica concubinei sale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a informat că a reținut un bărbat de 61 de ani, bănuit de infracțiunea de viol în formă continuată.

La data de 30.01.2021, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți, de la Judecătoria Galați, arestarea preventivă a unei persoane, cercetată în calitate de inculpat, pentru săvârșirea, în formă continuată, a infracțiunii de viol. Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecatoria Galați dispunând arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din materialul probator administrat până la acest moment al urmăririi penale, s-a reținut că, în perioada august 2020 – 27.01.2021, profitând de imposibilitatea persoanei vătămate de a-și exprima un consimțământ valabil pentru întreținerea de acte sexuale și de teama pe care o simțea aceasta față de autor, inculpatul a întreținut patru acte sexuale cu persoana vătămată minoră, aflată în îngrijirea acestuia, a precizat prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, Cristina Garda.

Victima a fost preluată de Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Galați și dusă la Centrul pentru Protecția Victimelor Infracțiunilor. Mama fetei, care mai are în îngrijire trei copii minori, a părăsit domiciliul concubinului ei, revenind la domiciliul propriu.

În acest moment, mama a părăsit domiciliul concubinului și se află la domiciliul dumneaei împreună cu ceilalți trei minori. Fetița a fost luata în evidență la noi. Familia va fi monitorizată în continuare. Se va face evaluarea, urmând desigur consilierea, a declarat pentru presa locală reprezentanta Centrului pentru Protecția Victimelor Infracțiunilor, Gabriela Ghermăneanu.

Urmăriți Impact.ro și pe