Gafa cu care Lucian Mîndruță a stârnit reacții pe internet. Jurnalistul a dezvăluit cum a făcut economie la benzină

Ioana Bucur 04.07.2022, 15:56
Gafa cu care Lucian Mîndruță a stârnit reacții pe internet. Jurnalistul a dezvăluit cum a făcut economie la benzină

Scumpirea carburanților nu i-a revoltat doar pe românii de rând, ci a agitat apele și în rândul vedetelor și persoanelor publice de la noi din țară. În încercarea de a da un sfat șoferilor din România, celebrul jurnalist a făcut o greșeală ce nu a scăpat netaxată. Gafa cu care Lucian Mîndruță a stârnit reacții pe internet a ajuns virală. Cum a explicat el că a făcut economie la benzină.

Lucian Mîndruță, gafă pe internet

O postare publicată de Lucian Mîndruță pe o platformă de social media ce trebuia se fie un sfat pentru șoferii care încearcă să găsească modalități de a face economie de carburant, mai ales în contextul scumpirilor din ultima vreme, s-a transformat într-o gafă ce a stârnit un val de reacții pe internet.

Jurnalistul a explicat cum a „ieftinit benzina cu minim un leu” imediat după ce a precizat că autoturismul pe care îl conduce are un motor diesel.

„Pe autostrada, pentru prima oara, sunt mai multe masini pe banda intai, cu 100-120, decat pe a doua, cu viteza legala si un pic peste.

Asta inseamna ca sunt mai multi oameni care merg la consum decat cei care se grabesc la mare.
Eu merg de mult – sunt ani- mai incet. De obicei cu 110, acum am scazut la 100. De obicei reusesc un 6 la suta, ceea ce e bine pentru motorul meu 2.4 diesel. La 130 consuma 8-9…
Practic, am ieftinit benzina cu minim 1 leu la litru mergand asa!
Bine, nu va grabiti sa ma votati premier, ca nu candidez..”, a scris Mîndruță pe Facebook.

Gafa cu care Lucian Mândruță a stârnit reacții pe internet. Jurnalistul a dezvăluit cum a făcut economie la benzină

„Banii mei dispăruseră!”

Despre creșterea prețurilor la pompă a vorbit și celebrul Gheorghe Gheorghiu, artistul tratând subiectul cu umor. El a povestit ce i s-a întâmplat într-o benzinărie din România.

„În primul rând, VA MULȚUMESC TUTUROR pentru îngrijorare!
Sunt bine, doar puțin zdruncinat, dar voi fi bine. Pentru cei care nu știți ce s-a întâmplat, am fost jefuit în această dimineață la benzinărie. M-am adunat, mâinile încă îmi tremurau, eram amețit și sincer cred că am fost în stare de șoc”, a scris Gheorghe Gheorghiu.

Mesajul continuă cu detalii ce par îngrijorătoare, artistul spunând că a sunat la Poliție după ce și-a dat seama că banii săi dispăruseră și că cei de la capătul firului au cerut asistență medicală. Finalul postării face lumină asupra întregului incident. „Hoțul” din benzinărie, care l-a lăsat fără bani, a fost chiar pompa de la care a alimentat, mesajul fiind unul ironic, în contextul scumpirilor carburanților.

„Banii mei dispăruseră. Am sunat la poliție, au fost fantastici și au cerut asistență medicală, deoarece tensiunea mea era extrem de mare… Poliția m-a întrebat dacă știu cine a făcut-o și le-am spus: Da, a fost pompa cu Nr.4”, a încheiat artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...