Gabriela Firea susține că a fost furată la alegerile pentru Primăria Generală. ”Și eu, și domnul Tudorache”. Câte voturi lipsă spune că are

Stan Filon 07.08.2021, 14:11
Gabriela Firea susține că a fost furată la alegerile pentru Primăria Generală. ”Și eu, și domnul Tudorache”. Câte voturi lipsă spune că are

Gabriela Firea strigă acum că a fost furată la numărarea voturilor de la alegerile pentru Primăria Generală. La fel spune că a pățit și colegul său de partid, Daniel Tudorache, de la Sectorul 1, după ce au apărut în spațiul public imagini în care contracandidata PSD-istului, Clotilde Armand, apare în sala unde erau sacii de vot.

Gabriela Firea susține că a fost furată la alegerile pentru Primăria Generală

”Avem 60.000 de voturi anulate in Bucuresti, foarte multe in favoarea mea si a PSD (…) Ni s-a transmis ca si pentru mine si pentru dl Tudorache sunt foarte multe voturi in minus. Practic am fost furati amandoi. Aici s-a intamplat sa se depisteze (…) Aceasta informatie am primit-o. Urmeaza sa se anunte si public rezultatele anchetei. Ce stiu de la dl avocat Dragan, se va afla si public, atat eu cat si dl Tudorache am fost furati in sectiile din sectorul 1, de USR, sub privirea ingaduitoare a PNL. Asta s-a intamplat si ancheta va releva un adevar trist, ca in Romania la 30 de ani de la Revolutie se fura la vot. De ce sa mai iasa la vot? Ajungem la celebra zicere ca nu conteaza cine voteaza, ci conteaza cine numara?”, a declarat Gabriela Firea.

Scandalul voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei. Acum scandalul a explodat pur și simplu, după ce au fost difuzate imagini în care apare nimeni alta decât Clotilde Armand și soțul său.

Gabriela Firea sustine ca a fost furata la alegerile pentru Primaria Generala, la fel ca Daniel Tudorache la Sectorul 1
Gabriela Firea sustine ca a fost furata la alegerile pentru Primaria Generala, la fel ca Daniel Tudorache la Sectorul 1

Scandalul alegerilor din Sectorul 1, departe de a se fi încheiat

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au precizat joi că ancheta în dosarul privind alegerile locale din Sectorul 1 nu a fost finalizată, termenul fiind prelungit până la 1 august, la cererea Poliţiei Capitalei, care a invocat volumul mare de muncă.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, cere acum demisia lui Clotilde Armand şi anchetarea sa de către procurori, după apariția noilorimagini. Clotilde Armand se apără şi spune chiar că este un fake-news grosolan, sfătuindu-l pe Ciolacu să-şi schimbe ochelarii, deoarece persoana la care face referire nu este ea.

Urmăriți Impact.ro și pe