Gabriela Firea, reacții incredibile după ce s-a pozat în clasa copiilor săi. ”Hai cu arestarea”

Rădulescu Valentin / 15.09.2020, 14:39
Gabriela Firea, reacții incredibile după ce s-a pozat în clasa copiilor săi. ”Hai cu arestarea”

Anul acesta școala început puțin diferit din cauza pandemiei cu noul tip de virus. Deoarece instituțiile de învățământ au fost dezinfectate înainte ca elevii să se prezinte la primele ore, părinții au fost lăsați la poartă. Dar recent, Gabriela Firea și soțul ei au postat o fotografie alături de copiii lor în sala de curs, ceea ce a stârnit mai multe reacții negative din partea multor oameni. Primarul Capitalei a ținut astfel să revină cu explicații.

Reacția incredibilă a Gabrielei Firea

Gabriela Firea și Florin Pandele pare să fi fost singurii părinți care și-au putut însoții copiii în sala de curs. În ciuda regulilor stabilite cu privire la pandemia cu coronavirus, cei doi părinți au intrat în clasă alături de copiii lor și s-au fotografiat fără a purta masca de protecție. Fotografia postată de primarul Capitalei pe rețelele de socializare a stârnit reacții acide din partea oamenilor, care au fost nevoiți să își urmărească copiii intrând în școală de după gard.

Așadar, după ce cele întâmplate, Gabriela Firea a explicat toată situația, susținând că a respectat toate regulile, iar masca de protecție și-a dat-o jos doar pentru câteva secunde. Totodată, aceasta a lansat și un atac dur la adresa lui Nicușor Dan, cel care candidează la Primăria Capitalei în acest an.

„Să vină Poliţia, să ne ancheteze! Dar să vină repede! Că văd că la faza asta a ajuns campania în Bucureşti! Tăcere mormântală pentru dovada certă că deputatul Dan Nicuşor a făcut trafic de influenţă pentru un interlop, în mod repetat, care şi-a construit ilegal restaurant cu casă în el, într-un parc.

Totul despre mine şi sotul meu, care am făcut în câteva secunde o poză într-o clasă, cu o zi înainte de începerea şcolii. Detalii, mai jos.

Nicuşor Dan a şi recunoscut că s-a întâlnit personal cu Mitrache zis Câine şi soţia sa, şi că îl susţine făţiş să rămână în clădirea imensă construită ilegal pe spaţiu verde! Cu siguranţă contra cost!

Aşa cum ne-a obişnuit să apară în declaraţia lui de avere „donaţii” din partea unor oameni de afaceri din imobiliare. Dar nu, nu este de interes pentru nicio instituţie şi nici pentru presa plătită gras de guvern şi PNL! Eu sunt de maxim interes! Acţiune cu celeritate! Şi comunicare rapidă!”, a scris Gabriela Firea pe pagina de socializare.

Gabriela Firea, reacții incredibile după ce s-a pozat în clasa copiilor săi. ”Hai cu arestarea”
Gabriela Firea, reacții incredibile după ce s-a pozat în clasa copiilor săi. ”Hai cu arestarea”

 „Luni nu am intrat în clase!”

Deși fotografia a fost postată recent pe rețelele de socializare, Gabriela Firea susține că în data de 14 septembrie nu a fost prezentă în clasele de curs. Aceasta a mărturisit că totul a fost dezinfectat, iar fotografiile au fost făcute cu o seară înainte. Dar chiar și așa, unii oameni sunt sceptici cu privire la fotografia postată.

„Au intrat şi copiii cu noi. Am făcut o fotografie în 10 secunde. Am postat a doua zi dimineaţă o încurajare şi un mesaj pentru copii, profesori şi părinţi, având ca ilustraţie fotografiile făcute seara. Totul a fost dezinfectat.

Luni, 14 septembrie, nu am intrat în clase! Copiii aveau luni o programare la doctor şi am fost foarte dimineaţă, înainte de a veni ceilalţi copii şi părinţi, doar pentru manuale. Nu am mai intrat în clase!

Am şi explicat situaţia ieri, cui m-a întrebat. Dar s-a înţeles ce s-a vrut… nu adevărul! Eu zic să vină mai repede Poliţia, să ne reţină! Să-i ia la întrebări şi pe copii! Dar urgent!

N-aveţi treabă cu Nicuşor! Ascuns fiind în debutul pandemiei, făcea trafic de influenţă prin tele-muncă!
Punea presiune pe funcţionari din primărie, pentru prietenul lui, interlopul Mitrache zis Câine, cunoscut ca proxenet şi dealer de droguri. Şi constructor ilegal de casă şi restaurant în parc! Un fleac!

O nimica toată! Hai cu poza! Tare, tare! Hai şi cu arestare!”, a mai scris primarul Capitalei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI