Gabriela Firea, mărturisire neaşteptată despre ce a făcut când avea covid-19. A recunoscut tot

Ioana Bucur 07.11.2021, 21:31
Gabriela Firea, mărturisire neaşteptată despre ce a făcut când avea covid-19. A recunoscut tot

Cu toate cele trei doze de vaccin făcute, fostul primar al Capitalei a trecut recent prin experiența Covid-19. Gabriela Firea a făcut o mărturisire neașteptată despre ce a făcut în perioada în care era infectată cu SARS-CoV-2.

Ce decizie a luat Gabriela Firea când avea Covid-19

Gabriela Firea anunța, în luna octombrie, că era infectată cu Covid-19 printr-un mesaj postat pe o celebră platformă de social media, în ziua în care în Parlamentul României urma să aibă loc dezbaterea pentru votul programului guvernamental și al miniștrilor propuși de premierul Dacian Cioloș, propunerea lui Klaus Iohannis pentru a ocupa fotoliul lui Florin Cîțu în fruntea Executivului de la acea vreme.

Ea a demonstrat atunci că este vaccinată cu toate cele trei doze, publicând inclusiv certificatul verde. Prim-vicepreședintele PSD a dezvălut că s-a confruntat cu o formă ușoară.

„Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș. Deși chiar azi împlinesc trei săptămâni de la cea de-a 3-a doză de vaccin, în urma unui test am aflat că sunt pozitivă.

Forma este una ușoară și așa sper să rămână. Toți din casă suntem vaccinați cu 3 doze : soțul, mama, apropiații dar acum suntem pozitivi.

Știam că vaccinul nu ne protejează de o posibilă contaminare dar ne-am dorit să imunizăm organismul pentru a se apăra mai eficient de boala. Ceea ce se întâmplă deja”, a scris politicianul pe Facebook.

Gabriela Firea, mărturisire neaşteptată despre ce a făcut când avea covid-19
Gabriela Firea

„Nu se explică cu predicat şi subiect dacă este bun acest antiviral”

Recent, Gabriela Firea a vorbit despre medicamentele folosite în tratarea persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Fostul primar al Capitalei a dezvăluit că, în perioada în care a avut Covid-19, a folosit Arbidol.

„Nu s-au găsit tratamente de bază şi ieftine, la îndemâna oricui în farmacii. Mă refer la antivirale. A trebuie ca fiecare să se descurce în familie, printre prieteni, cunoştinţe. Celebrul Arbidol care costa puţin la începutul pandemiei şi acum se vinde foarte scump. Este foarte căutat. (…) Lipsa informaţiilor, nu se explică cu predicat şi subiect dacă este bun acest antiviral. Cred că e foarte bun în lipsă de altceva.

Nu este atât de toxic sau ca alte medicamente, pentru că m-am tratat şi eu în afecţiunea cauzată de SARS-CoV-2 cu acesta şi vorbesc din proprie experienţă”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe