Gabriela Firea, declaraţie îngrijorătoare. Ce se întâmplă cu salariile din Sănătate şi Educaţie în această perioadă

Nicu Stan 14.04.2021, 15:18
Gabriela Firea, declaraţie îngrijorătoare. Ce se întâmplă cu salariile din Sănătate şi Educaţie în această perioadă

Gabriela Firea, declaraţie îngrijorătoare. Ce se întâmplă cu salariile din Sănătate şi Educaţie în această perioadă. Veștile date de fostul primar al Capitalei îi va supăra pe mulți români.

Gabriela Firea, vești proaste pentru români. Căror români ar urma să li se micțoreze drastic lefurile

Gabriela Firea a făcut o declaraţie îngrijorătoare. Fostul primar al Capitalei a anunțat ce se întâmplă cu salariile din Sănătate şi Educaţie în această perioadă.

Astfel, Gabriela Firea, senator PSD, a declarat că Raluca Turcan nu a ţinut cont de observaţiile ministerelor, astfel că veniturile celor din Sănătate şi cele din Educaţie se vor micșora, în plină pandemie de coronavirus.

Raluca Turcan, ministrul Muncii
Raluca Turcan, ministrul Muncii

Când s-a adeverit că salariile vor scădea

Totul a ieșit la iveală după ce memorandumul privind salarizarea a fost introdus, într-un final, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi.

”Salariile din sanatate scad drastic, în plină pandemie! Si cele din educatie! Memorandumul privind salarizarea, care atrage scăderi ale veniturilor cuprinse între 20% (cadre didactice) și 50% (cadre medicale) a fost introdus, până la urmă, pe ordinea de zi a ședinței de Guvern de astăzi! Raluca Turcan nu a ținut cont de niciuna dintre Observațiile ministerelor, printre care cele de Finanțe și Justiție! Este vorba despre Memorandumul despre care, inițial, Turcan a susținut că nu există!”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe pagina de Facebook.

Gabriela Firea, atac la Raluca Turcan

De altfel, Gabriela Firea a comentat și pe marginea subiectului Raluca Turcan la împădurire fără mască de protecție.

”Au lăsat mii de oameni fără loc de muncă, au distrus cultura, au îngropat industria ospitalității, ne verifică și ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii, ne amenință că ne amendează dacă mergem la slujba de Înviere! Cel mai grav : au distrus o generație de copii cu deciziile aberante de a închide toate școlile, în loc să testeze gratuit și des pentru a izola doar cazurile pozitive! Iar acum vin cu nonșalanță și ne transmit că am fost toți niște fraieri că i-am ascultat, că le-am permis să ne intimideze și să ne blocheze în case, distrugându-ne viața și economia!

Guvernarea de dreapta, ”nemernică”

Prin vocea doamnei Turcan – încă ministru al Muncii -, aflăm că ea a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare, pentru că cei prezenți AU FĂCUT TESTE RAPIDE ANTIGEN! Cuuumm!??? Doar voi aveți voie??? Ceilalți cetațeni, nu?? Elevii și profesorii nu au voie să facă teste rapide, pentru a merge la școală normal? Cei care au evenimente în familie nu pot proceda la fel?

Teatrele, cinematografele, restaurantele, locurile de joacă pentru copii, concertele etc nu pot reveni la o activitate – fie și restrânsă -, asigurând testare rapidă și simplă din salivă? Cât de nemernici sunt cei de la guvernarea de dreapta?? Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli? Mai suple, mai prietenoase? Să vă fie rușine! Dl Cîțu? Dl Orban? Dl Iohannis? Ce părere aveți?Tolerați această nouă discriminare a românilor? Doamna Turcan mai este ministru??”, scria Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe