EXCLUSIV

Gabriela Cristea, nevoită să își întrețină familia. Tavi Clonda a rămas fără un nicun leu: „E cam greuț” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 08.10.2021, 18:25

Răsturnare de situație în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. În prezent, vedeta tv este singura care aduce venituri în casă, asta după ce spectacolele soțului său au început să se anuleze, pe lângă faptul că artistul nu mai este angrenat, în prezent, în niciun proiect tv.

”Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Artistul speră însă ca această problemă să se rezolve curând, mai ales că nu duce lipsă de oferte. ”Suntem în negocieri pentru un contract la tv. Vom vedea”, a adăugat acesta.

Final de emisiune

Recent, Gabriela Cristea anunța că emisiunea reality-show, de la Antena Stars, în care era implicată aceasta și soțul său, a ajuns la final.

„Dragilor, am primit multe întrebări legate de emisiunea Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea. Noi am încheiat filmările pentru Antena Stars, dar filmăm în continuare pentru vlog-ul nostru de pe Youtube victorienii. Chiar azi a urcat Tavi un vlog nou. Vă invit să ne dați subscribe și să activați clopoțelul pentru notificări. În curând un vlog nou cu o altă rețetă”, a fost mesajul Gabrielei Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda
Gabriela Cristea si Tavi Clonda

Petreceri mai micuțe, onorariu redus

Tavi Clonda mărturisea într-un interviu exclusiv pentru impact.ro, că a trebuit să se reorienteze, în pandemie și că este încântat în prezent de petrecerile mai micuțe, la care participă, ce-i aduc aminte de anii liceului, când acesta cânta la chitară.

Artistul a prestat în această perioadă la mai multe evenimente de acest fel, cum ar fi zile de nașteri, sau un team-building ce a avut loc la Fundata.

”Spectacolele s-au reluat, dar nu cu foc. S-au mai făcut, am și cu band-ul, doar că lumea s-a schimbat puțin. Am avut joburi mai mici, private, cu 20-30 de persoane, unde am fost doar eu și cu chitara, ca în liceu, sau cu o formulă restrânsă, cu pianistul și cu mine.

Sunt foarte mișto, ne-am întors puțin la origini, fac un show drăguț și așa. Chiar mi-au plăcut petrecerile astea mai mici, mai intime, care au farmecul lor. Acum e cam greuț cu instrumentiștii, dar dacă sunt cântări apar și aceștia..Am avut o zi de naștere, un team-building, petreceri private de orice fel. Acum au început din nou să se anuleze cam toate evenimentele”, ne-a declarat Tavi Clonda.

Cum s-au cunoscut

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut pe platoul de filmare al emisiunii „Te vreau lângă mine”. Cântărețul venise să dea o probă pentru band-ul emisiunii, și chiar dacă din punct de vedere profesional a reușit să o impresioneze pe actuala lui soție, încă de atunci, nu acelasi lucru s-a întâmplat la capitolul „fizic”.

Tavi Clonda venise la audiții îmbracat neadecvat, mai precis în pantaloni scurți. Ulterior, el a reușit să o cucerească pe Gabriela Cristea atât prin gesturi, cât și prin ținută.

Urmăriți Impact.ro și pe