Gabi Torje este decis să ajungă antrenor. „Am văzut oameni care stau 12 ani la rând în facultate, să învețe bine”

Sorin Barbu 30.03.2022, 15:06
Gabi Torje este decis să ajungă antrenor. „Am văzut oameni care stau 12 ani la rând în facultate, să învețe bine”

Gabi Torje are 32 de ani și mai vrea să joace măcar doi sau trei. După ce renunță la cariera de jucător este gata să îmbrățișeze profesia de antrenor. În vară se înscrie la școală, iar peste trei ani speră să aibă toate examenele trecute.

Gabi Torje își dorește să devină antrenor

Gabi Torje are 32 de ani, dar știe ce va face după își încheie cariera de jucător. Este foarte decis să devină antrenor, așa că din vară o să meargă la școală, iar în plan personal își dorește foarte tare să se mute în Spania, supărat de ceea ce a trăit în România.

„Dacă mă întrebai acum doi ani de zile, spuneam că nu. Dar acum chiar am discutat cu cineva și în vară vreau să mă înscriu la școala de antrenori. Mai am de jucat, școala de antrenori durează 3 ani. Asta dacă ești deștept, dacă nu iei examenele durează toată viața.

Tu crezi că eu mă duc la școală așa cum merg unii la facultate și rămân 12 ani în anul I? Mă duc să învăț bine! Am văzut oameni care stau 12 ani la rând în facultate, să învețe bine”, a declarat fotbalistul cu 57 de partide în echipa națională.

Gabriel Torje, reactie dura dupa ce un adversar a rostit cuvinte grele despre Dinamo.

Gabi Torje joacă la Dinamo, o formație care are mari probleme financiare, dar este și cu sabia retrogradării deasupra capului. Trupa din Ștefan cel Mare se află pe locul 14, după ce Gaz Metan a fost depunctată, iar antrenorul Dusan Uhrin spune că obiectivul său este pregătirea pentru duelul din baraj.

„Poate aveam mai multe reușite în carieră dacă țineam capul plecat de mai multe ori. Nu mi-am făcut niciun plan pentru sezonul viitor. Acum vreau să fac tot ce ține de mine ca să salvez Dinamo. Eu vreau binele lui Dinamo, vom vedea ce va fi din vară”, a mai declarat Gabi Torje.

Fotbalistul lui Dinamo a jucat 18 partide în acest sezon și a înscris 6 goluri. „Câinii” vor disputa următorul meci pe 1 aprilie, în deplasare, cu Chindia Târgoviște.

Urmăriți Impact.ro și pe