Gabi Tamaș, adevărul despre plecarea de la CFR Cluj. A decis să rupă tăcerea

Marian Cărăvan / 21.10.2020, 16:43
Gabi Tamaș, adevărul despre plecarea de la CFR Cluj. A decis să rupă tăcerea

Gabi Tamaș a revenit în acest an la Cluj-Napoca, dar nu la campioana CFR, unde a mai fost în 2013, ci la Universitatea, în liga secundă. După șapte ani, stoperul „șepcilor roșii” a decis să rupă tăcerea și să spună adevărul despre plecarea de la CFR Cluj.

Gabi Tamaș rupe tăcerea și spune adevărul despre plecarea de la CFR Cluj

Gabi Tamaș, care va împlini 37 de ani pe 9 noiembrie, a decis să rupă tăcerea și să spună cum s-a produs ruptura de CFR Cluj, în urmă cu șapte ani. Fotbalistul spune că adevăratul motiv este altul decât cel invocat de președintele de atunci al grupării din Gruia, Iuliu Mureșan. Dacă fostul președinte al formației ardelene susținea că viața extrasportivă a lui Tamaș i-a obligat pe oficialii clubului să ia decizia rezilierii contractului, fotbalistul are o cu totul altă versiune. Gabi Tamaș susține că avea de primit o sumă de bani la semnătură, ceea ce clujenii nu au făcut.

„Ştiu ei foarte bine ce s-a întâmplat. Trebuiau să-mi dea banii aceia la semnătură, pe care-i vorbisem. Asta ştiţi? Nu ştiţi! Noi ne-am înţeles cu o chestie şi poate nu mai aveau bani la momentul respectiv.

Şi atunci au zis că mai bine să dea în mine, că Tamaş oricum e predispus la nebunii şi apoi anunţăm că l-am dat afară. Să fie sănătoşi! Roata e rotundă şi se tot învârte. Doamne, Doamne e sus şi vede!”, a declarat Gabi Tamaș, pentru Fanatik.

Gabi Tamaș s-a întors la Cluj-Napoca și joacă pentru Universitatea, în Liga 2
Gabi Tamaș s-a întors la Cluj-Napoca și joacă pentru Universitatea, în Liga 2

Gabi Tamaș, operat la începutul sezonului. S-a accidentat chiar în prima etapă

Gabriel Tamaș a ajuns pe mâna medicilor la începutul actualului sezon al Ligii 2. Fotbalistul a suferit o accidentare chiar la meciul de debut pentru noua sa echipă, U Cluj. Tamaș a fost operat pe 8 septembrie.

Tamaș s-a accidentat chiar la meciul de debut (Aerostar Bacău – U Cluj 0-1) și a ajuns pe masa de operație. Cu toate că fundașul central s-a ales pe 31 august cu o ruptură de menisc, el s-a operat abia pe 8 septembrie. Și asta pentru că Tamaș a vrut să fie pe teren la meciul pe care U Cluj l-a disputat pe 7 septembrie contra celor de la ASU Poli Timișoara. Un prilej pentru antrenorul Adrian Falub de a-l lăuda pe internaționalul român pentru sacrificiul făcut.

„Un exemplu de dăruire pentru echipă. În momentul acesta multă lume trebuie să înțeleagă că ne trebuie spirit de sacrificiu ca să câștigăm meciuri”, spunea atunci antrenorul echipei clujene, care între timp și-a dat demisia de la „U”.

Cu Tamaș în teren încă din primul minut, U Cluj a pierdut totuși jocul cu ASU Poli Timișoara, scor 0-1.

Tamaș s-a operat pe 8 septembrie, având de ales între încercarea de lipire a meniscului, ceea ce însemna o absență de trei-patru luni, și o operație de scoatere a meniscului. După ce s-a consultat cu medicii și fizioterapeuții a ales varianta a doua, ceea ce însemna o absență de cel mult trei săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI