Exclusiv. Gabriel Tamaș, decizie fără precedent în pragul divorțului! Schimbarea majoră din viața fotbalistului

Alexandra Andrei 08.06.2020, 14:28

După zeci de scandaluri și cinci dosare penale, Gabriel Tamaș a decis să se cumințească. Motivul? El a făcut un pact secret cu soția sa, pentru ca acesta să nu divorțeze, iar Impact.ro are toate detaliile.

Gabriel Tamaș a luat decizia, amenințat cu divorțul de soție

Are numai 35 de ani și o viață desprinsă din filme. Deși este considerat un fotbalist cu calități excepționale și a jucat la echipe mari din Europa, cariera lui Gabriel Tamaș a fost umbrită de nenumăratele scandaluri pe care acesta le-a provocat pe fondul consumului de alcool. Ba mai mult, la un moment dat s-a zvonit că fotbalistul ar fi dependent.

Anul trecut, Tamaș a ajuns după gratii în Israel, după ce a fost prins de polițiști la volanul mașinii sale, în stare avansată de ebrietate, circulând cu o viteză de 205 km/h. Avocații echipei la care juca în acel moment, Hapoel Haifa, l-au scos din închisoare, însă el a fost dat afară de la echipă. Până în acest moment, Gabi Tamas are cinci dosare penale și riscă ani grei de închisoare.

Persoana care a avut cel mai mult de suferit de pe seama scandalurilor în care s-a implicat fotbalistul a fost chiar soția acestuia, Ioana. Cei doi sunt împreună de mai bine de zece ani, iar frumoasa brunetă i-a fost necondiționat alături fotbalistului, urmându-l pe acesta în toate țările în care a jucat.

I-a jurat soției că nu mai pune gura pe băutură!

Numai că, arestarea lui Tamaș în Israel a fost picătura care a umplut paharul și pentru Ioana. Imediat după întoarcerea în țară, ea i-a spus soțului ei că nu mai suportă toate aceste situații și că se gândește serios la divorț. Mai mult, ea și-a luat lucrurile și a părăsit căminul conjugal. Despărțirea de soție a fost ca un duș rece pentru fotbalist, care a făcut tot posibilul să se pună pe picioare.

În prezent, Tamaș joacă la Astra și se află într-o formă de zile mari. Mai mult, el și-a convins și soția să îi mai acorde o șansă, însă împăcarea a fost îndelung negociată: “Gabi este alt om acum, nu a mai pus gura pe băutură. El este un băiat excepțional dacă nu pune gura pe alcool. Asta a fost condiția pusă de Ioana pentru a se întoarce acasă. Nu mai suporta nici ea. Era dispusă să îl părăsească definitiv și să își vadă de viața ei. Și-a dat și el seama că și-a distrus cariera datorită scandalurilor și bețiilor. Dacă se ținea de treabă, ajungea fotbalist mare, mare de tot”, ne-au declarat surse apropiate fotbalistului!

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...